Fit worden? Begin in de lente!

24741Al sinds jaar en dag is de tijd van de goede voornemens januari. Logisch ook: het nieuwe jaar is net begonnen en we hebben ons voorgenomen een nieuwe start te maken. We gaan beginnen met sporten, letten op ons gewicht en eindelijk wat minder alcohol consumeren. Een maandje later staan we weer met onze voeten op de grond. Het was wel wat te koud om te gaan lopen, het was zo vroeg donker en er waren toevallig nog wat nieuwjaarsrecepties te doen! Een beter idee is dan ook gewoon om tijdens de lente aan jouw goede voornemens te beginnen!

Waarom de lente?

Haal dan ook die personenweegschaal bij Massamarkt.nl in huis en begin eraan. De lente is ideaal want je hebt net een uur extra zonlicht gekregen tijdens de avond om mee te werken. Bovendien valt de temperatuur beter mee dan ooit. Het is niet te koud om je buiten te wagen en ook niet zo warm dat alle zuurstof uit de lucht is verdwenen. Haal wat sportkleding bij KWD.nl en je bent er klaar voor om te gaan. Bovendien heb je tijd genoeg om nu goede gewoontes op te bouwen die je beter vol zal kunnen houden tijdens de moeilijke maanden. En heb je er al eens over nagedacht wat voor wonderen al dat sporten zal doen voor dat zomerlijf van je?

Een ideaal cadeau

Fit worden in de lente is ook een ideaal cadeau dat je aan mensen kunt geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van wat Wellness cadeaubonnen bij Primera.nl. Het is nu dat de temperatuur ons toelaat om te sporten, het is nu dat er voldoende zuurstof in de lucht zit en het is nu dat het licht avondsporten een goed idee maakt! En zeg nu zelf: heb jij ook niet meer energie om gezond te leven als je de zon ziet verschijnen en wie weet wat vakantieplannen in het verschiet hebben?

Geen reacties // Reageer