Nooit meer dunuitziend haar!

wella-mediumNIOXIN, volgens haarstylisten de nummer 1 verzorging voor dunner wordend haar,
introduceert de nieuwe DiaBoost™ met HTX™ (Hair Thickening Xtrafusion), een
nieuwe dagelijkse verzorging die je niet hoeft uit te spoelen. DiaBoost™ verdikt de
omtrek van elke afzonderlijke haar voor een prachtige, zichtbaar vollere haardos al na
slechts één behandeling.Wanneer je het een tijdje dagelijks gebruikt, blijft het haar er voller uitzien. Bovendien beschermt DiaBoost™het haar tegen afbreken zodat het goed door kan groeien. DiaBoost™ dringt in het haar door en maakt het beter behandelbaar en voller zonder dat het vet of plakkerig aanvoelt. Bovendien kun je DiaBoost™ op nat haar gebruiken zodat je je haar kunt stylen zoals je gewend bent. DiaBoost™ is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Dunner wordend haar wordt vaak geassocieerd met een afname van het aantal haren op de hoofdhuid maar eigenlijk speelt de haaromtrek ook een zeer belangrijke rol in het proces van dunner worden haar.

Tijdens de verschillende fases van je leven kan de diameter van je haren afnemen en zelf s een minieme verandering hierin kan al heel duidelijk zichtbaar zijn. Veel, alleen op recept verkrijgbare geneesmiddelen , claimen dat ze werken tegen dunner wordend haar of haarverlies maar richten zich uitsluitend op het aantal haren, niet op de dikte van de haren. Bovendien moet je ze tot wel zes maanden innemen voordat er enig resultaat zichtbaar is. En zolang moeten wachten op resultaat, dat kan best frustrerend zijn. ,,NIOXIN is al zo’n 22 jaar toonaangevend als het gaat om de behandeling van dunner wordend haar. Ons onderzoek naar het dunner worden van het haar, ons inzicht in de belangrijke rol die de haaromtrek daarbij speelt, en de inspiratie die we haalden uit huidverzorgingsproducten, hebben geleid tot de ontwikkeling van de nieuwe DiaBoost™ met HTX™,” zegt Dr. Rene Rust, Hoofdonderzoeker van NIOXIN.

DiaBoost™ bevat de krachtige nieuwe HTX™ technologie ontwikkeld door een groep internationale wetenschappers van P&G beauty die zich lieten inspireren door de aanpak in de huidverzorging. Die werd gecombineerd met geavanceerde wetenschappelijke ontdekkingen en vertaald naar het haar. HTX™ is een geavanceerd complex dat onder meer een combinatie bevat van drie overbekende ingrediënten uit de huidverzorging: cafeïne, Panthenol en Niacinamide. Cafeïne verbetert het hydratatievermogen van de huid en zorgt voor een dikkere en gezondere opperhuid. Net als cafeïne verbetert ook panthenol de hydratatie van de huid en heeft bovendien het vermogen om door te dringen in de buitenlaag van de huid – en dus ook van de haar – zodat die sterker wordt. Niacinamide, ten slotte, wordt in de huidverzorging hoofdzakelijk gebruikt om het vocht beter in te sluiten in de huid en om huidtextuur en teint te verbeteren. Deze nieuwe toepassing van deze ingrediënten en de unieke combinatie ervan maakt DiaBoost™ zo baanbrekend. DiaBoost™ is ontwikkeld als aanvulling op de reeds bestaande NIOXIN collectie en kan apart of samen met elk ander product uit het NIOXIN systeem worden gebruikt. Toepassing is heel snel en simpel door de speciale applicator. Zorg voor schoon, nog vochtig haar en breng het direct aan op de haaraanzet. Masseer het ongeveer één minuut zachtjes in.Kam het haar door en style het zo als je wilt.

Nioxin DiaBoost™ is per nu! verkrijgbaar, adviesverkoopprijs* € 50,- Alleen te verkrijgen bij P&G salon professional salons.

Meer informatie over Nioxin: www.nioxin.nl.

Lees ook:Crèmes tegen eczeem tasten huid aan
Lees ook:‘Hormoonzalf’ tegen eczeem maakt de huid niet dun
Lees ook:Tips bij haaruitval en dunner wordend haar
Lees ook:Voller haar, gezondere nagels en een betere weerstand?
Lees ook:Een kopje koffie en wat sporten beschermen tegen huidkanker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>