GGD gaat door met verloten van iPods

Kritiek van de minister of niet, de GGD Gelre-IJssel gaat toch door met het verloten van iPods onder meisjes die zich laten vaccineren tegen baarmoederhalskanker.

Dat heeft woordvoerster Erna de Vries van de GGD Gelre-IJssel gezegd tegen de regionale krant De Gelderlander.

De GGD stelt zelfs dat Klink de actie niet goed begrepen heeft. De verloting van vier iPods zou niet bedoeld zijn als prikkel om aan de vaccinatie mee te doen, maar wel om de meisjes over te halen alle 3 de benodigde prikken te halen. Want alleen dan maken de meisjes kans op de muziekspeler. Lijkt me een minimaal verschil…

Lees ook:iPod voor baarmoederhalskankerprik ‘weerzinwekkend’
Lees ook:Meer meisjes halen prik tegen baarmoederhalskanker
Lees ook:Hoge opkomst op eerste prikdag tegen baarmoederhalskanker
Lees ook:Opkomst eerste prikronde HPV-prik komt uit op 56%
Lees ook:Wie komt er in aanmerking voor de HPV-prik?

1 Reacties // Reageer

One thought on “GGD gaat door met verloten van iPods

  1. Rebecca

    Als je daar als meisje nu nog steeds intrapt ben je voor mij wel een beetje gestoord langzamerhand he??? En zien de ouders het nou ook niet intussen???? Alsof de meiden het niet eens meer wisten dat ze er 3 ‘MOESTEN’ komen halen die het dus wel doen….pfft, ben zo blij dat mijn dochter ze niet haalt….Maar ze blijven het proberen, zo zie je het maar weer he, nu weer met prijzen!!!!! Kom proefkonijntjes…..jullie kunnen een mooie prijs winnen enneh….dat zien wel over 20 jaar!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>