Laat je kind safe zwemmen

pakjeZwemmen hartstikke leuk……maar oh wat eng ook soms met kids.

Steeds meer ouders ontdekken de voordelen van een drijfpakje ten  opzichte van zwembandjes. Veel kinderen vinden het dragen van zwembandjes niet  fijn en proberen de bandjes af te doen. Het Swimsafe drijfpak zit  comfortabel en doordat de ritssluiting op de rug zit, kan een kind het pak niet  zelf uittrekken. Dat is wel zo veilig en zo’n pakje staat nog leuk  ook!

Unieke eigenschappen In tegenstelling  tot andere drijfpakjes heeft het pakje van Swimsafe speciaal vormgegeven  drijvers (borst-rug-nek), die zich vormen naar het lichaam van het kind. Het  Swimsafe drijfpak heeft als enige een nekring, die voorkomt dat kinderen omslaan  in het water. Met UV beschermingsfactor UPF 50+ beschermt het Swimsafe  drijfpakje ook nog eens tegen de schadelijke invloeden van de  zon.

Voor zwemles & recreatief gebruik

De Swimsafe drijfpakjes bieden een optimaal drijfvermogen, terwijl kinderen  toch veel bewegingsvrijheid hebben. Hierdoor zijn de pakjes zeer geschikt voor  zwemles en worden ze door veel zwemscholen gebruikt. Daarnaast zijn de pakken  ideaal voor recreatief gebruik. Natuurlijk moet een kind wel altijd onder  toezicht van een volwassene blijven! De Swimsafe drijfpakjes zijn te koop in 4  varianten en 5 maten. De pakken zijn geschikt voor kinderen met een gewicht van  15 t/m 30 kg en een lengte van 86 t/m 130 cm. Er zijn leuke bijpassende accessoires van  Swimsafe te verkrijgen, zoals zwembrillen en zonnebrillen.
Waar  te verkrijgen? KidsPlaza.nl en Slipperwereld.nl.

Lees ook:Tip voor kleintjes die op zwemles gaan
Lees ook:Nieuw seizoen van ‘Help, ons kind is te dik’
Lees ook:Hoe gezond trakteert jouw kind op school?
Lees ook:Sieraden die helpen bij ADHD
Lees ook:Veel weekmakers in kinderspeelgoed

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>