Een mooie uitvaart na een gezond leven

Een lang en gezond leven is iets waarnaar we allemaal streven. Nadenken over afscheid en uitvaart stellen we het liefst zo lang mogelijk uit. Maar voor diegene bij wie het afscheid aan de orde is of nadert, is het vinden van een passende uitvaart van belang. En omdat zo’n afscheid al lastig genoeg is, biedt UitvaartCompact.nl een eenvoudige, passende uitvaart van hoge kwaliteit.

UitvaartCompact zorgt voor een stijlvol afscheid inclusief alle zorg en kwaliteit. Een uitvaart zonder poeha of extra’s waarbij de dienstverlening is teruggebracht tot de essentie en die bovendien via internet kan worden geregeld. Een bijkomend voordeel van UitvaartCompact is dat de organisatie ook mensen bedient, die niet beschikken over de financiële middelen vereist bij een traditionele uitvaart, en die dus een prijsbewuste keuze moeten maken. De vaste prijzen, die UitvaartCompact hierbij hanteert, zijn daarom kenmerkend.

UitvaartCompact kent twee vormen, waarbij de dienstverlening en prijsstelling van elkaar verschillen: Compact Basis voor € 1450,-, waarbij u in de privésfeer reeds afscheid heeft genomen en Compact Essentie voor € 2000,- met een eenvoudige afscheidsmogelijkheid in een uitvaartcentrum van PC Hooft of tijdens een woonhuisopbaring. Let wel: deze prijzen gelden voor een crematie. Voor een begrafenis wordt € 250,- extra in rekening gebracht. Omdat tarieven al vooraf vastliggen, wordt door de klant ook vooraf betaald. Na betaling wordt de dienstverlening in gang gezet, waardoor de klant niet achter nog wordt belast met bijkomende kosten.

Woont u in de regio Noordwest-Nederland en bent u geconfronteerd met een overlijden in uw directe omgeving en wilt u bij UitvaartCompact de uitvaart regelen, dan kan dit door één van de vormen met de bijbehorende dienstverlening (Compact Basis of Compact Essentie) te kiezen en vervolgens ‘Nu Regelen’ selecteren. U kunt nu direct de uitvaart online regelen en direct betalen.

Geen reacties // Reageer