Borstvergroting met buikvet: twee vliegen in één klap

Je borsten laten vergroten zonder er littekens aan over te houden en ook nog eens overtollig buikvet weg. De oplossing is zo simpel, dat je je afvraagt waarom we er niet eerder aan gedacht hebben.

Het Amerikaanse bedrijf Cytori heeft een methode ontwikkeld waarbij vetcellen uit de maagstreek kunnen bijdragen aan de natuurlijke vergroting van borsten. Dit meldt het blad Chemical and Industries.

Met liposuctie wordt overtollig vet uit de maagstreek verwijderd. Vervolgens worden in een centrifuge de gele vetcellen gescheiden van de roze regeneratieve stamcellen.

Die laatste worden met een naald in de borsten geïnjecteerd, waardoor binnen enkele maanden een natuurlijke groei van de cupmaat plaatsvindt. Stamcellen verzorgen de groei van nieuw weefsel gedurende een periode van zes maanden. Een sprong van B naar D moet mogelijk zijn.

De hele operatie kan binnen een uurtje klaar zijn, onder lokale verdoving, en zou nauwelijks risico's met zich meebrengen. Er bestaat er geen risico op afstoting van het nieuwe weefsel. De behandeling gaat naar schatting 3000 euro per borst kosten.

Volgens dr. Kai Pinkernell, directeur van Cytori, kan het winnen van stamcellen uit vet veel meer dan alleen deze cosmetische vergroting van borsten beteken.

Volgens hem is er uiteindelijk uit vet een grotere hoeveelheid stamcellen te winnen dan uit beenmerg. Bovendien worden de stamcellen die nu nog bij liposuctie uit het lichaam verwijderd worden gewoon weggegooid. Stamcellen kunnen volgens Pinkernell uitstekend bijdragen aan herstel van het hart.

Duitse medische autoriteiten hebben inmiddels toestemming gegeven voor de behandeling. De rest van de EU moet dan ook volgen.

Bron: telegraaf.nl 

 

Lees ook:Vet keert na liposuctie binnen 1 jaar weer terug
Lees ook:Doorbraak in stamcelonderzoek
Lees ook:‘Middel tegen kaalheid binnen vijf jaar mogelijk’
Lees ook:De strijd tegen vet wordt een blitzkrieg
Lees ook:‘Bh op jonge leeftijd zorgt voor hangborsten’

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Borstvergroting met buikvet: twee vliegen in één klap

 1. silvana

  ik heb een vraagje wanneer komt het ook in nederland borst vergroting met je eigen vet ik wil het ook heel graag en ik wil er meer van weten. ik hoop snel wat van te horen
  met vriendelijke groeten mvr. s.simoskie

    /   Reply  / 
 2. Sonja

  Het is niet bekend of en wanneer de behandeling in Nederland toegestaan zal zijn

    /   Reply  / 
 3. diana

  hoi

  Deze methode bestaat allang in nederland tenminste mijn vriendin heeft het 5 jaar geleden al laten doen bij de velthuiskliniek,helaas stootte het vet weer af, en dit kostte echt geen 3000 euro ik geloof dat ze in totaal 2000 euro heeft betaald dus het vet weggehaald bij de buik en tevens het in spuiten in de borsten dus!!

    /   Reply  / 
 4. silvana

  bedankt voor de info.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>