De SONJA is uit!

Ja
hoor, het is zover. De langverwachte Sonja is uit. Ik had hem vanochtend willen kopen –
al is het maar vanwege de goede titel (!)
– maar ik kon het niet over mijn hart verkrijgen… 

Het blad kost namelijk maar liefst 5,95 en dat had ik er echt niet voor over. Ik zit namelijk niet echt te wachten op het zoveelste interview met Robert ten Brink.

Ik hoef ook niet te weten wat er in de boodschappentas van Marlayne zit. Vrouwen die trots hun lichaam in lingerie showen, is ook niet bepaald nieuw. En dat Sonja met haar Sonja Bakker Foundation goede dingen doet in arme landen, vind ik heel erg goed van haar. Maar ik hoef er niet over te lezen!

En voor recepten pak ik liever een van haar boeken. Daar staan veel meer recepten in en zijn in verhouding dus een stuk goedkoper! 

Lees ook:Ben je flink afgevallen? Sonja Bakker wil jou als model!
Lees ook:Sonja Bakker krijgt concurrentie van Belgische Sonja
Lees ook:Sonja Bakkers vierde boek nu al bestseller
Lees ook:Sonja Bakker stopt!
Lees ook:Sonja Bakkerhype lijkt voorbij

1 Reacties // Reageer

One thought on “De SONJA is uit!

  1. Lin

    Ik heb het wel gekocht, want ik was best nieuwsgierig en hoewel ik geen fan ben van Sonja of haar dieetmode, vond ik het eigenlijk best een leuk blad. De recepten die er in staan zien er lekker en maakbaar uit en er staan verder best leuke artikelen in. En voor de liefhebbers van haar methode staan er ook 4 nieuwe weekmenu’s in. Ik vraag me wel af in hoeverre ze ook een magazine kan blijven vullen -je kan niet ieder nummer met succesverhalen gaan vullen, dat wordt saai- vind ik het echt geen slecht blad. Het is een stuk leuker dan het Weight Watchers magazine, dat ik ook ooit eens heb gekocht.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>