Is Nederland uitgesonjabakkerd?

Is de Sonja Bakkerhype over? Of hebben we inmiddels allemaal een boek van de dieetgoeroe in onze kast staan en rennen we alleen nog iedere twee maanden naar de boekhandel voor de laatste uitgave van het tijdschrift Sonja!?

De Telegraaf meldt vandaag op basis van de jaarcijfers van het CPNB dat de verkoop van de dieetboeken van Sonja vorig jaar met meer dan 80% is gedaald. De uitgever verklaart de tegenvallende verkoop door te zeggen dat Sonja vorig jaar geen nieuw boek heeft uitgebracht. Ze richt zich momenteel vooral op haar tijdschrift.

Dus óf we zijn klaar met Sonja, of we zitten gewoon te smachten om een nieuw boek. Zeg het maar….

Lees ook:Ben je flink afgevallen? Sonja Bakker wil jou als model!
Lees ook:Sonja Bakkers vierde boek nu al bestseller
Lees ook:Sonja Bakkerhype lijkt voorbij
Lees ook:Ook Sonja Bakker krijgt eigen tijdschrift
Lees ook:Stormloop op glossy SONJA

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>