Geen dieet, maar Denk je slank!


Strenge diëten, calorieën tellen, uren hardlopen. Het is allemaal niet meer nodig met het ‘nieuwe afslanken’ dat Psychologie Magazine aanbiedt samen met de Nijmeegse psychologe Tatjana van Strien van de Radboud Universiteit Nijmegen, expert op het gebied van eetgedrag en afvallen. Niet lijden, maar Denk je slank!

Volgens Van Strien, die landelijk bekend werd met haar boek Afvallen op maat, is afvallen vooral een psychologisch proces. Wie wil afvallen, moet de oorzaak van zijn of haar eetgedrag zien te achterhalen.

Via de website van Psychologie Magazine kun je je aanmelden voor de training. Je wordt dan gevraagd om 8 weken lang een eetdagboek bij te houden, zodat je inzicht krijgt in wat en wanneer je eet. Tegelijkertijd krijg je tips en opdrachten.

Met de training leer je verleidingen makkelijker weerstaan, ontdek je wat je persoonlijke valkuilen zijn, kun je met eenvoudige trucjes je eetgewoonten verbeteren. En, niet onbelangrijk: je krijgt een positievere kijk op jezelf.

En zegt nou eerlijk, is dat niet het allerbelangrijkste?

Lees ook:Sonja Bakker weer onder vuur
Lees ook:Slanke taile, strakke billen en putloze dijen
Lees ook:Nu echt bewijs: Vooral vrouwen na lijnen op termijn zwaarder
Lees ook:Ga de uitdaging aan: stop 24 uur met roken!
Lees ook:Een glossy met aandacht voor diabetes

1 Reacties // Reageer

One thought on “Geen dieet, maar Denk je slank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>