ADV: Twee top seminars over de Zorg

Mediaplaza presenteert twee seminars rondom de nieuwste trends en ontwikkelingen in de Zorg: op dinsdag 17 oktober “Marktwerking en innovatie in de Zorg”, en op 8 november “Informatiebeveiliging in de Zorg”. Tijdens deze seminars worden alle trends en ontwikkelingen toegelicht via een aantal toonaangevende sprekers en spraakmakende praktijkcases. U krijgt 25% korting op de deelnamekosten door in het online inschrijfformulier bij Coupon-code: Tweeluik in te voerenSeminar Marktwerking en innovatie in de Zorg
Door de invoering van het nieuwe zorgstelsel en de liberalisering van de zorgmarkt, neemt de marktwerking in de zorgsector steeds meer toe. De toenemende concurrentie van nieuwe (buitenlandse) toetreders zet uw organisatie onder druk. De patiënt van vandaag is mondiger, beter geïnformeerd en veeleisender dan vroeger. Hoe gaat u hier mee om? Tijdens het seminar van Media Plaza in Utrecht krijgt u alle informatie hierover. Het seminar Marktwerking en innovatie in de Zorg wordt geleid door dagvoorzitter Ton Smit, hoofdredacteur van Qure. Keynote sprekers zijn Jan Kiemel van RBV Slotervaartziekenhuis, Bram den Engelsen van Twynstra Gudde en Paul Epping van Epping Consultancy.

Seminar Informatiebeveiliging in de Zorg
Informatiebeveiliging binnen de zorgsector is zeer belangrijk, omdat de patiëntenprivacy nog niet in voldoende mate kan worden gewaarborgd. Er komt een ministeriële regeling die erop naziet dat de NEN 7510 verplicht geïmplementeerd moet worden. Hoe kunt u structurele informatiebeveiliging opzetten? Het seminar wordt geleid door Nico Huizing van Ernst & Young EDP Audit.

Meer informatie?
Graag nodigen wij u uit voor deelname aan dit seminar. Kijk voor het volledige programma en uw inschrijving op www.mediaplaza.nl/seminar/zorgsecurity.

Lees ook:Stel je vraag over zorg tijdens online zorgseminar
Lees ook:Patiënt wordt niet gezonder door concurrentie in de zorg
Lees ook:Vriendelijke dokter belangrijker dan korte wachttijd
Lees ook:Nieuwe website STZ-ziekenhuizen online
Lees ook:Zorg meest aantrekkelijke sector om in te werken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>