Slanker & fitter met Herbalife, ik test het

fotoherbalifeWat staat er bovenaan mijn lijstje met wensen? Ik wil fitter worden en slanker.

Als ik uit werk kom, plof ik ’s avonds meestal op de bank en dan doe ik niets meer. Het liefst zou ik ‘s avonds nog willen gaan sporten of iets ondernemen met vrienden/vriendinnen. Maar dat lukt me echt niet, vanwege een chronisch energiegebrek. Maar dat is niet het enige, want met het oog op de aankomende feestdagenperiode lijkt het me prettig om nu alvast te leren hoe ik mijn gewicht kan beheersen.

Daarbij zou het ook fijn zijn als ik wat kilo’s kan verliezen. Het liefst een stuk of vijf. Ik ken het merk Herbalife al lang, maar heb nog nooit hun producten in mijn levensstijl verwerkt.

Via via ben ik in contact gekomen met een Herbalife coach en die durft de uitdaging met mij aan om ervoor te zorgen dat ik

 1. Meer energie krijg
 2. Meer spieren krijg
 3. Ook wat kilo’s ga verliezen

Het eerste gesprek met de Herbalife coach vindt plaats in Bergen. Nadat mijn lichamelijke conditie is besproken en gescand middels een bodyscan moet ik toch even slikken. Mijn vetpercentage is best hoog en mijn fysieke gesteldheid is echt om te janken. Mijn BMI daarentegen (dat is je Body Mass Index) is 22,1 en dat is gelukkig oke!

Volgens mijn coach is het erg belangrijk dat we met het Herbalife voedingsplan gaan bewerkstelligen dat ik sowieso meer energie krijg en dat mijn vetpercentage flink omlaag gaat. Erbij sporten is een optie, maar niet verplicht. Herbalife werkt volgens het principe goed, beter, best.

Voedingsadvies

Ik krijg het voedingsadvies om eerst te beginnen met het vervangen van mijn ontbijt en lunch door Herbalife producten (voedingsshakes). ’s Morgens kan ik gewoon mijn yoghurt met wat walnoten blijven eten en daar 3 lepels voedingsshake aan toevoegen. Tussendoor mag ik een Herbalife- Proteinereep  en die zijn er in drie heerlijke smaken te weten: chocolade-pinda, vanille-amandel en citroen. Tussen de middag pak ik een shake, ik heb de keuze uit twee varianten Vanille en Cookies & Cream, maar er zijn in totaal maar liefst acht smaken nl buiten de twee die ik al noemde kun je ook nog kiezen uit: Aardbei, Chocola, Tropische Vruchten, Cappuccino, Toffee en Appel en Kaneel en de limited edition Chocolade Munt. Wat ik daarnaast meekrijg is instant theedrank en die is er in vier smaken te weten Original, Citroen, Framboos en Perzik. Deze drank bevat slechts 6 calorieën per kopje en geeft je extra energie op de momenten dat je je futloos voelt. Ideaal dus naast je tussendoortjes. ’s Middags neem ik een appel als tussendoortje, maar ik mag bijvoorbeeld ook wat kersentomaatje, komkommer of een plakje kipfilet. Hier zijn nog meer mogelijkheden, maar die ga ik jullie allemaal later vertellen. Naast de shakes slik ik ook supplementen van Herbalife, ik krijg de multivitamine tabletten + Vezel en kruitentabletten voorgeschreven. Beide pillen neem ik ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds. En ’s avonds mag ik gewoon avond eten , eten. Natuurlijk is gezond eten het beste wat je kunt doen, maar als ik een keer wil zondigen, dan mag ik daar ook echt van genieten.

Dit is zo’n beetje in een notendop hoe ik de komende dagen te werk ga om meer energie te krijgen. Later ga ik jullie meer vertellen over hoe je verschillende Shakes kunt maken en hoe het zit met de kosten wanneer je Herbalife in je voedingspatroon opneemt.

Voor nu kan ik je zeggen dat ik erg benieuwd bent wat er de komende tijd gaat gebeuren. Hiervan ga ik jullie wekelijks op de hoogte houden.

Klik hier

voor meer informatie over Herbalife

Lees ook:Fitter en slanker na 1 week Herbalife
Lees ook:Gezond tussendoortje: Herbalife Proteïnebars
Lees ook:Tatjana voelt zich fit met Herbalife
Lees ook:Hulde! Tatjana’s eerste kilo’s zijn eraf
Lees ook:Afvallen met ‘appeltaart’shake

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Slanker & fitter met Herbalife, ik test het

 1. Kayleigh

  Hoop dat het voor je gaat werken! Heb het ook gebruikt, maar is nu helaas te duur geworden voor me. Ik zie wel dat ze nieuwe smaken shakes hebben, hmm!

    /   Reply  / 
  1. News Team Auteur

   Thanks Kaleigh, ik ben erg benieuwd :-) ik hou je hier op de hoogte. Er zijn idd allerlei lekkere smaken,maar als je het omrekent per maaltijd zijn de kosten toch best te doen hoor. Dank voor je berichtje.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>