Win een ALVIANA dagcrème Anti-Aging Q10

GetImage

Je huid heeft flink te lijden nu het buiten zo guur is en de CV thuis en op je werk hard loeit. Gelukkig kun je daar wat aan doen door je huid ook in deze dagen goed te verzorgen. Een fijne dagcrème is de Anti-Aging Q10 dagcrème van het merk Alviana. Alviana wordt bij de Gezondheidswinkel verkocht.

Deze crème is heerlijk voor de rijpere huid en bevatde volgende waardevolle ingrediënten:  biologisch gojibessenextract, biologische aloë vera, biologische sheaboter en vitamine Q10. Je huid is hier echt bij gebaat en gaat er beter uitzien wanneer je de creme dagelijks gebruikt. Bovendien wordt vroegtijdige huidveroudering geremd.

Wij mogen namens de Gezondheidswinkel een exemplaar onder jullie verloten.

Beschrijf in één zin waarom jouw huid wel een goede dagcrème kan gebruiken.


Lees ook:Biologisch is toch gezonder
Lees ook:5 Vitamines voor een goede weerstand
Lees ook:‘Extra vitamine D voor mensen met bleke huid’
Lees ook:Fijne huidverzorging na chemotherapie
Lees ook:Vitamine D zorgt voor girlpower

Geen reacties // Reageer