Zorgverzekeringen 2015 vergeleken: UnitedConsumers

Schermafbeelding-2014-11-13-om-09.24.15Het is bijna eind december. De tijd van kerst en oud & nieuw maar ook voor het veranderen van je zorgverzekering. Bij Blog.nl kun je elke dag een artikel lezen over de grootste zorgverzekeraars. In deze artikelen worden zorgverzekeraars vergeleken, zodat jij aan het eind van het jaar een goede keuze kunt maken.

Vandaag in de zorgverzekeringen 2015 vergeleken: UnitedConsumers

UnitedConsumers is een zorgcollectief. Als je je aanmeld bij UnitedConsumers krijg je 10% korting op je basisverzekering en ook op je aanvullende verzekering bij VGZ. Je kunt ook kiezen om de 10% korting in te leveren en te kiezen voor een iPad Air 2, Asus MeMO Pad 10 of een Xbox One Pakket.

Je bent voor € 83,35 per maand verzekerd met een risico van € 375,-. In het artikel op Blog.nl over VGZ of op de website van VGZ kun je alle informatie over de vergoedingen vinden.

Op de website van UnitedConsumers kun je informatie vinden over het zorgcollectief.

Lees ook:Zorgverzekeringen 2015 vergeleken: ZEKUR
Lees ook:Zorgverzekeringen 2015 vergeleken: Pro Life
Lees ook:Zorgverzekeringen 2015 vergeleken: Anderzorg
Lees ook:Zorgverzekeringen 2015 vergeleken: VGZ
Lees ook:Zorgverzekeringen 2015 vergeleken: Salland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>