Switchen van zorgverzekering steeds makkelijker

In 2015 stijgen de premies van zorgverzekeringen. Ook het eigen risico gaat omhoog. Slim vergelijken kan veel geld besparen. Allerlei vergelijkwebsites spelen in op deze trend.

Hoe klantvriendelijker hoe beter, bijvoorbeeld met een e-mailalert.

980-zorgvergelijken

E-mailalert
Jaarlijks stappen 550.00 tot 1.200.00 mensen over naar een andere zorgverzekeraar. Talrijke vergelijkwebsites spelen daarop in en bieden steeds meer tools om het de consument zo makkelijk mogelijk te maken. Zo biedt vergelijkwebsite Vergelijken-zorgverzekering.net zelfs een e-mailalert Premie Alert Zorgverzekering 2015 die een e-mail stuurt wanneer de premies van 2015 bekend zijn. Vergelijken van zorgverzekeringen kan dus steeds meer vanuit de luie stoel.

Heldere taal
Vergelijkwebsites worden ook steeds gebruiksvriendelijker en persoonlijker: met heldere taal neemt Vergelijken-zorgverzekering.net de consument mee aan de hand door het vaak ondoordringbare woud van zorgverzekeringen en lastige keuzes. Zo staat er bij iedere vraag een informatieblokje waarin de website inspeelt op vragen die er bij de klant zouden kunnen leven. “Waarom zou ik een hoog eigen risico nemen?” Na een korte uitleg volgen enkele tips hoe te handelen. Zo zou een kerngezonde student volgens de website met een gerust hart kunnen kiezen voor een hoog eigen risico.

Tips geld besparen
Onder de keuzeknop Tips biedt de website bovendien tal van interessante tips hoe geld te besparen op zorgverzekeringen, zoals de keuze voor collectieve zorgverzekeringen, de zorgpremie jaarlijks te betalen of door de eigen (on)gezonde leefstijl eens onder de loep te nemen. “We willen ons graag onderscheiden door alert in te springen op de behoeftes van consumenten en ze door heldere taal en tips te helpen met hun keuze”, zegt de oprichter van Vergelijken-zorgverzekering.net.

Meer informatie
Lees u op onze website www.vergelijken-zorgverzekering.net

Geen reacties // Reageer