Is geschorste gynaecoloog Rock Goerdin nog actief?

Rock Goerdin, de gynaecoloog die vorige week door de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) een werkverbod opgelegd kreeg, is een druk baasje! Niet alleen was hij medische directeur van de Haagse CityKliniek – inmiddels gesloten door de IGZ – en was hij werkzaam in de Belgische Wellness Kliniek in Genk – die hem de laan wees – hij schijnt ook nog een Praktijk voor Gynaecologie in Vlaardingen te hebben!

Dat meldt de website Medical Facts, die zegt hierover morgen contact op te zullen nemen met de inspectie.

De site ontdekte dat op het adres van de CityKliniek in Den Haag 2 medische bedrijven van Goerdin gevestigd zijn: Goerdinsanté Holding BV‎ en de Praktijk voor Gynaecologie Vlaardingen B.V.  De laatste is een bedrijf dat volgens de Kamer van Koophandel nog gewoon actief zou zijn.

Overigens blijkt de Belgische Wellness Kliniek ook niet helemaal zuivere koffie te zijn. Een van de plastisch chirurgen van de kliniek, de flamboyante Belg Jeff Hoeyberghs – degene die Goerdin vorige week naar huis stuurde - kwam eerder dit jaar in opspraak toen hij een Nederlandse verslaggeefster van het SBS-programma Da’s Je Goed Recht uitschold.

Zij kwam verhaal halen namens enkele vrouwen die zich met een mislukte borstvergroting bij het televisieprogramma hadden gemeld. Hoeyberghs werd voor zijn beschamende actie door de Wellness Kliniek op straat gezet.

Maar volgens Het Nieuwsblad mag hij weliswaar niet meer opereren, maar is hij wel weer door de kliniek aangesteld als ‘kwaliteitsverantwoordelijke’.

Geen lekker zaakje dus allemaal.

De site van de Haagse CityKliniek voor plastische chirurgie is inmiddels offline. Minister Klink heeft al laten weten dat kliniek wellicht nooit meer open gaat.

Lees ook:‘Plastisch gynaecoloog’ Rock Goerdin was al eens geschorst
Lees ook:Falende chirurg: ‘Ik wil dit zo goed mogelijk oplossen’
Lees ook:Beslaglegging op huis gynaecoloog Rock Goerdin
Lees ook:Tuchtcollege stopt gynaecoloog Rock Goerdin
Lees ook:Klachten over CityKliniek stromen binnen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Is geschorste gynaecoloog Rock Goerdin nog actief?

  1. Medicalfacts

    We hebben waarschijnlijk morgen meer nieuws hierover en dan verwachten ook de zaak uit 2004 dan boven water te hebben

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>