De griep krijgt een eigen Blog

Gezondheid.blog.nl heeft er weer een nieuw broertje (of zusje, ‘t is maar hoe je het bekijkt) bij. Nu bestaat de Blog-familie inmiddels al uit zo’n 40 leden, maar sinds gisteren is een tweede blog op het gebied van gezondheid en wel een speciale Blog over de griep. Eric Mecking, informatiespecialist in het bedrijfsleven, houdt zich al jaren bezig met de influenza, zoals de officiële term luidt. Voor alle informatie over deze ziekte, kun je voortaan dus, behalve op Gezondheid.blog.nl ook op Griep.blog.nl terecht!

Waar Gezondheid.blog.nl zich vooral met het actuele griepnieuws zal bezighouden, gaat Griep.blog.nl verder. Eric Mecking duikt ook terug in de tijd en zal zich bijvoorbeeld afvragen hoe de Spaanse griep van 1918 ooit heeft kunnen plaatsvinden en of een herhaling ervan reëel is.

Naast de actualiteit, die uiteraard centraal zal staan, zal Mecking dus ook een link leggen tussen heden en verleden als het gaat om de jaarlijks terugkerende influenza, de vogelgriep en de Spaanse griep van 1918.

Gezondheid.blog.nl wenst de jongste telg van de familie hierbij veel succes!

Lees ook:Gezondheid.blog gaat twitteren!
Lees ook:Nieuwe blogger voor Gezondheid.blog.nl
Lees ook:De poll is terug!
Lees ook:Griep deinst nu echt terug
Lees ook:Ergernis over griepcijfers

1 Reacties // Reageer

One thought on “De griep krijgt een eigen Blog

  1. Eric

    Hallo Sonja, Bedankt voor jouw warme welkomstwoord en de reclame die je voor mijn blog maakt. Naast griep heeft gezondheid ook altijd mijn bijzondere interesse gehad. Daarom ik ga jouw blog nauwgezet volgen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>