Nieuwste trend: wimpertransplantatie

De wimperverlengende en dikker makende mascara kun je voortaan wel in de la laten liggen. Want na borstvergrotingen, liposuctie en neusoperaties heeft de Amerikaanse cosmetische chirurgie een nieuwe trend gelanceerd: wimpertransplantaties. Voor ongeveer 5000 euro kunnen vrouwen haar op hun ooglid laten naaien met een techniek die vergelijkbaar is met de behandeling van kalende mannen.

Het resultaat: niet alleen dikkere wimpers, maar ook langere oogharen. De overgezette haartjes komen van de hoofdhuid en gaan groeien waardoor je ze wel met een schaartje en wimperkruller zult moeten bewerken.

De Amerikaanse zender ABC meldde donderdag dat de transplantatie waarschijnlijk een belangrijk onderdeel wordt van de ‘menukaart’ van plastisch chirurgem. Amerikanen lieten vorig jaar 10 miljoen cosmetische ingrepen uitvoeren, bijna 40 procent meer dan in het jaar 2000.

Bron: AD.nl

Lees ook:Trend: nieuwe wenkbrauwen
Lees ook:Blaas uit lichaamscel gekweekt
Lees ook:Oorschade mogelijk te herstellen
Lees ook:Leidraad voor veilige cosmetische ingrepen
Lees ook:Ouderen maken zelfmoordpil

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>