Eén vrouw, twee baarmoeders, drie baby’s

Een Britse vrouw met twee baarmoeders heeft in september een drieling gebaard. Dat is deze week bekend geworden. De 23-jarige Hannah Kersey heeft na zeven maanden zwangerschap drie meisjes op de wereld gezet. Een tweeling, Ruby en Tilly, groeide in de eerste baarmoeder en een derde meisje, Grace, in de tweede.

 

Het drietal bleef na de geboorte negen weken in observatie, maar stelt het goed en mocht woensdag het ziekenhuis verlaten. Moeder Hannah loopt over van trots. "Het is een mirakel dat de meisjes het alledrie hebben gehaald", vertelt de jonge moeder. "Ons geluk valt niet te beschrijven als we zien hoe gezond en gelukkig ze zijn."

 

Grace, die nooit een baarmoeder moest delen, lijkt het haantje de voorste van de drie. "Ze is erg beslist en onafhankelijk", vertelt Hannah. "Ze wil steeds als eerste eten". Hannah en haar partner Devon hadden al een zoontje van twee, Marley. Pas toen het jongetje geboren werd ontdekte de Britse ze dat twee baarmoeders had.

 

Bron: skynet.be

 

Lees ook:Baarmoedertransplantatie mogelijk ook in Nederland
Lees ook:Prik minder tegen baarmoederhalskanker
Lees ook:Slaappil haalt Britse vrouw uit coma
Lees ook:Arts wil meisje (13) tot harttransplantatie dwingen
Lees ook:Kan jij ‘een beetje extra geluk’ gebruiken?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>