Vrouw krijgt tweeling van twee verschillende mannen

In Amerika – waar anders zou je bijna zeggen – heeft zich wel een heel bijzondere zwangerschap voorgedaan. Een vrouw heeft er een tweeling gekregen van 2 verschillende vaders!

De vrouw, Mia Washington, deed haar verhaal op de Amerikaanse zender Fox News. De tweeling is inmiddels 11 maanden. Washington en haar partner merkten op een gegeven moment dat de tweeling Justin en Jordan totaal andere kenmerken in hun gezichten hadden.

Daarop besloten zij een DNA-test uit te voeren. Vermoedelijk zag de vrouw de bui toen al hangen. Ze was namelijk rond de eisprong met verschillende partners naar bed geweest.

Volgens artsen – die dit ook nog nooit hebben meegemaakt – is het theoretisch mogelijk dat ze tijdens haar eisprong meerdere eitjes produceerde. Als ze in die periode meerdere seksuele partners had, kan het zijn dat twee verschillende eicellen bevrucht zijn door het sperma van 2 verschillende mannen.

Toch lullig als je affaire op een dergelijke manier uitkomt.

Zelf had de vrouw er kennelijk geen rekening mee gehouden dat haar kind(eren) van een ander zouden kunnen zijn, getuige haar niet zo snuggere reactie: ‘Van alle mensen in Amerika en in de wereld moet het uitgerekend mij overkomen. Ik ben erg geschrokken.’

Bron: De Telegraaf

Lees ook:Man niet langer nodig om zwanger te raken
Lees ook:Turk blijkt slechts vader van één van zijn tweelingzonen
Lees ook:Slimme man heeft beter sperma
Lees ook:Knappe mannen minder vruchtbaar
Lees ook:Britse opa spermadonor schoondochter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>