Sta op tegen kanker!

Eén op de drie Nederlanders krijgt kanker. Daarmee is het een ziekte die ongelooflijk veel mensen raakt. Onder het motto ‘ Samen kunnen iets doen tegen kanker’ staat Bekend Nederland vanavond letterlijk (en figuurlijk) op tegen kanker tijdens een live TV-show op Nederland 1.

Er zijn live-optredens van Marco Borsato, René Froger en Gordon. En de openhartige verhalen van onder andere Linda de Mol, Albert Verlinde, Pieter van Vollenhoven, André van Duin lopen als rode draad door het programma. Ruben Nicolai presenteert de show.

Sta op tegen Kanker is een initiatief van KWF Kankerbestrijding. De actiewebsite Sta op tegen Kanker is bedoeld voor iedereen die in actie wil komen tegen kanker. Op de site kun je ook zelf je eigen actie starten.

Kijk vanavond om 20.30 uur op Nederland 1 bij de AVRO!

Lees ook:Vanavond in Tros Radar: het hpv-vaccin
Lees ook:40.000 nieuwe donateurs door Sta op tegen Kanker
Lees ook:Opnieuw kanker bij Van Vollenhoven
Lees ook:Opnieuw huidkanker bij Van Vollenhoven
Lees ook:Sta vanavond op tegen kanker

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Sta op tegen kanker!

  1. Ruesen

    Mijn vrouw is op 02 nov overleden ten gevolge van longkanker. Gisteren 09 nov was de crematie. Ik doneerde al tijdens de collectedagen maar nu wordt ik vast donateur. Jammer dat een mogelijke oplossing voor mijn vrouw, voor mij en mijn dochter te laat komt.

      /   Reply  / 
  2. pieter van Turnhout

    Beste Mijnheer Ruesen mijn innige deelneming met het grote verlies voor u en uw hele familie. U is een ramp overkomen en hij heeft een naam “Kanker” U bent er uw amuse, uw liefde van uw leven, uw vrouw door kwijtgeraakt,
    Ik ben het van harte eens met akties en geldinzameling voor onderzoek om een methode te vinden om kanker de baas te worden, maar vindt u ook niet dat alle kerncentrales moeten verdwijnen uit de wereld en dat moet worden geïnvesteerd in duurzame energie dat zo snel mogelijk alle vervoer onafhankelijk van fossiele brandstof moet kunnen en dat het verboden moet worden om voedsel genetisch te manipuleren? Dat er een algemeen verbod moet komen op de tabakshandel en ten eerste de gemanipuleerde tabakshandel waar stoffen worden gebruikt die verslaving veroorzaken aan roken en zodoende longkanker op de loer komt te liggen voor heel veel mensen in heel veel landen in de wereld inclusief ons land.Je zult ook bij deze aktie weer zien dat juist de bedrijven die belang hebben bij het tegenwerken van deze zaken veel overhebben voor de kankerbestrijding en grote bedragen zullen doneren en dat is zeker niet slecht. Maar beter is het om de handen ineen te slaan en ook aan de oorzaken van kanker een halt toe te roepen. En ja misschien is het wel de prijs van de welvaart die we betalen met kanker maar is dat onze welvaart waard? Kan het niet allemaal een stuk minder.
    Ik zag gisteren de Heer Klijsterlee op de TV de man de KPN groot heeft gemaakt en die voorspeld dat over 5 jaar de wereld nog meer elektronische shit-onzin over zich heen gekregen zal hebben. We hebben nu de I pod I en de I pod II van apple maar dat wordt in de komende tijd een lawine van producten en dat noemen we vooruitgang. Mag het een beetje minder?
    Groet en sterkte van Pieter

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>