Familie overleden vrouw klaagt Michael Jackson aan


De familie van een twee jaar geleden overleden vrouw heeft een aanklacht ingediend tegen Michael Jackson. Dat meldden diverse Amerikaanse media woensdag. De 73-jarige Manuela Gomez Ruiz zou zijn gestorven nadat ze plaats had moeten maken voor de popster.

De vrouw lag na een hartaanval in het Marian Medical Center in de Amerikaanse plaats Santa Maria. Ze moest plotseling naar een andere kamer verhuizen, zodat Jackson in de ruimte terecht kon.

Kort daarop kreeg de vrouw opnieuw een hartaanval, waarna ze overleed. Het ziekenhuis zegt dat de patiënte goede zorg heeft gekregen en dat de familie met de aanklacht publiciteit wil genereren. De familie deed al eerder publiekelijk haar beklag over het voorval.  

Jackson worden meerdere feiten ten laste gelegd, waaronder mishandeling en het opzettelijk toebrengen van emotionele schade. Jacksons woordvoerster was nog niet beschikbaar voor commentaar.

Bron: nu.nl 


Lees ook:Excuses ziekenhuis voor ontslag patiënt
Lees ook:Baby van Schotse griepdode ook overleden
Lees ook:Slaappil haalt Britse vrouw uit coma
Lees ook:Nederlandse (63) zwanger van eerste kind
Lees ook:Ziekenhuis ‘vergeet’ vrouw

1 Reacties // Reageer

One thought on “Familie overleden vrouw klaagt Michael Jackson aan

  1. raymond

    dit is nu echt Amerika op zijn best.
    een zonde bok pakken en daar jaren op zeiken, laten we wel zijn geen van alle aanklachten tegen michael zijn waar te verklaren kinderen die verkracht zouden zijn door hem volgens zeggen van de guppies vertellen het verhaal als of er niks aan de hand is ze kijken hem aan en denken (zo die zullen we zijn geld is even af nemen)
    eigenlijk zouden als deze mensen echt eens moeten geconfronteerd worden met wat ze zeggen alleen al om ze te laten voelen dat ze spotten met dingen die niet leuk zijn zelfde geld voor deze domme famillie omdat michael toevallig in dat ziekenhuis komt te liggen is hij de schuldigen misschien komt het juist wel door de zieke gedrag van die famillie zelf hebben ze daar wel eens aangedacht? NEE daar zijn Amerikanen stom genoeg te dom voor om de fouten ook eens bij hun zelf te zoeken in plaats van met hun fucking vingers heel de wereld te beklagen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>