Ideaal baby-speeltje

FanFan LRSophie de Giraf is al jaren het meest geliefde bijtspeeltje van baby’s en dreumesen.Sinds kort heeft dit populaire girafje er een nieuw vriendje bij: FanFan. Het schattige hertje is gemaakt van natuurrubber en ideaal voor baby’s met doorkomende tandjes. Een vriendje door dik en dun voor jouw kleintje!

FanFan zorgt ervoor dat alle zintuigen van je baby geprikkeld worden. Dankzij de donkere vlekjes en het bijzondere geurtje van natuurlijk rubber zal jouw baby FanFan snel gaan herkennen. Het soepele materiaal is licht van gewicht en voelt zijdezacht aan. Je baby kan bovendien heerlijk sabbelen en bijten op de hoorntjes en poten van FanFan.

Natuurlijke materialen
Net als Sophie de Giraf is FanFan gemaakt van 100% natuurlijk rubber en natuurlijke verf. FanFan is vrij van schadelijke stoffen, zoals Phthalates, PBA en PVC en is voor jouw kleintje een volledig veilige keuze.

Voor meer informatie: www.sophiedegiraf.nl

Lees ook:Voorlichtingsfilmpje moet ‘shaken baby’s’ voorkomen
Lees ook:Keizersnede verhoogt risico op dik kind
Lees ook:Vrouw krijgt zevenling zónder hormoonbehandeling
Lees ook:Praktische baby-musthaves
Lees ook:‘Baby’s voelen pijn in de buik’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>