Tip: rauwe cacao poeder in je Cappuccino

fotoRaw foods zijn hip en happening! Cacaopoeder kun je toevoegen aan je favoriete drankje, smoothie of shake. Je kunt het ook over een toetje strooien of over je Cappuccino.

Tegenwoordig kun je cacaopoeder – super raw food – gewoon bij de Etos vinden. Ik heb een variant van het merk Lucovitaal getest en die bevalt me goed. Soms doe ik hem in mijn shake, soms in mijn havermout of zoals vandaag in mijn Cappuccino.

Deze Peruaanse cacaopoeder wordt gemaakt van ongebrande, biologische cacaobonen. Door cacaobonen niet te branden, blijven de van nature aanwezige voedingsstoffen zoveel mogelijk behouden. Deze rauwe cacaopoeder is in tegenstelling tot chocolade ongeraffineerd, waardoor het geen suiker en melk bevat. Bevat geen gluten, gist, zuivelproducten, maïs, soja, rijst, conserveringsmiddelen, smaak- of kleurstoffen. 100% biologisch en geschikt voor vegetariërs.

Superfood zijn voedingsmiddelen die tien of meer unieke eigenschappen bezitten. Ze zijn niet alleen heel smakelijk, maar door superfood te eten weet je ook zeker dat je voedingsstoffen binnen krijgt die goed zijn voor je gezondheid. Wanneer voeding niet genetisch gemanipuleerd is en in zijn geheel en onbewerkt niet boven een bepaalde temperatuur gekookt is, wordt dit Raw Food genoemd. Het voordeel hiervan is, dat de smaak en nutriënten van alle vitaminen, enzymen, antioxidanten en mineralen die in Raw Food aanwezig zijn blijven behouden. Hierdoor blijft het leven in de voeding!

check ook eens: http://www.superrawfood.info/index.php/over-raw-foods

foto: eigen bezit

Lees ook:Bomvol vitamine C: boerenkoolchips
Lees ook:Boek: Superfood voor Dummies
Lees ook:Gezond tussendoortje: Herbalife Proteïnebars
Lees ook:Superfoods op Voordeligvitaal.nl
Lees ook:Jamie Oliver komt met boek vol gezonde recepten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>