Energie nodig?

Afbeelding3Uitgeblust na een dag werken, in de file staan of een vriend of vriendin die de oren van je hoofd af gekletst heeft. Laad jezelf op met de Champneys Energising Lime lijn. Deze verfrist en geeft energie. De producten stimuleren de zintuigen en zorgen ervoor dat je je weer fit en energiek voelt. De koolzuurhoudende formules en fijne korrelstructuren zorgen voor unieke multifunctionele producten.

Body Wash €9,95
Met een activerende formule van limoenextract, pepermuntolie en waterlelie-extract prikkelt deze Body Wash de zintuigen en zorgt voor een zachte en frisse huid. Vitamine E zorgt voor extra voeding en bescherming tegen anti-oxidanten. Door de unieke textuur is de Body Wash ook heel goed te gebruiken als badschuim.

Bath and Shower Oil €9,95
De Bath & Shower Oil kent een unieke formule die verandert van een olie in een romig schuim en zachte bodyscrub. Met verfrissende citrusextracten en luxueuze oliën van zoete amandel, druivenpitten en ‘Monoi de Tahiti’ zorgt deze stimulerende bad- en doucheolie voor een gehydrateerde, zachte en goed gevoede huid.

Body Scrub €11,45
De heerlijk verkwikkende schuimende Body Scrub combineert stimulerende limoen en pepermunt met verfrissende extracten van citroenmelisse en zeekelp. Prikkel je zintuigen met deze fijne scrub. Je huid ziet er glanzend uit en voelt tintelend en verfrist aan.

Body Gel  €9,95
Deze unieke snel drogende hydraterende Body Gel combineert stimulerende limoen en pepermunt met verfrissende extracten van citroenmelisse en zeekelp. Vitamine E pept de huid op en zorgt voor hydratatie en bescherming.

Body Soufflé €10,95
Deze diep hydraterende Body Soufflé combineert limoen en pepermuntoliën om je zintuigen te stimuleren. Shea butter, cacao boter en zoete amandelolie zorgen voor een heerlijk zachte, goed gevoede, super gehydrateerde en beschermde huid.

Over Champneys

Van zijn bekroonde Spa resorts tot zijn luxueuze lijn van verwenproducten, biedt Champneys een traditionele Britse oase van rust in de hectische wereld van vandaag. In de overtuiging dat echte schoonheid enkel bereikt wordt door gezondheid en een goed gevoel, voelt Champneys zich geroepen om ontspanning en rust te bieden voor een meer evenwichtige levensstijl.

Over Boots
Boots apotheek maakt deel uit van Alliance Boots. Alliance Boots is actief in meer dan 25* landen en telt meer dan 108.000* medewerkers. Alliance Boots heeft farmaceutisch geleide health en beauty retail ondernemingen in negen* landen en exploiteert meer dan 3.100 health en beauty verkooppunten, waarvan zo’n 3.000 met een apotheek. Alliance Boots heeft 605* opticiens, waarvan 190* opereren op franchise basis. Daarnaast beschikt zij over 390* gehoorcentra. Onze farmaceutische groothandels leveren meer dan 4,6* miljard eenheden per jaar aan meer dan 170.000* apotheken, artsen, gezondheidscentra en ziekenhuizen vanuit 370* distributiecentra in 20* landen.

Lees ook:Gezond: biologische huidverzorging
Lees ook:ABSI: nieuwe meetmethode voor overgewicht
Lees ook:Duizendpoot voor op je planchet: Bio-Oil
Lees ook:Goedkope wondercrème tegen rimpels werkt echt
Lees ook:Last van eczeem? Try this!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>