Betaalbare superfoods

Afb002Goed om te weten:

Etos heeft een nieuwe, gezonde lijn: Superfoods! Deze kleine krachtpatsers zijn door hun hoge gehalte antioxidanten en rijke voedingsstoffen zeer geschikt voor iedereen die een gezonde levensstijl erop nahoudt of de intentie heeft om gezonder te gaan leven. Daarnaast zijn ze ook erg lekker! 1001 variaties zijn mogelijk: voeg het toe aan je ontbijtyoghurt, smoothie of soep, verwerk het in je favoriete salade of eet ze als verantwoord tussendoortje. Etos Superfoods zijn verkrijgbaar vanaf € 2.49 per verpakking.

Ruime keuze

Met 10 verschillende producten sluit Etos aan op een ware food trend. Van gojibessen en moerbeien tot chiazaad en inca bessen. Er zijn 1001 variaties mogelijk en deze dragen op hun eigen manier bij aan een bewuste en gezonde levensstijl. Naast je sportmoment en de voedingsmiddelen uit de ‘schijf van 5’ zijn deze producten een ideale aanvulling om gezonder te leven. Lekker en verantwoord eten was nog nooit zo makkelijk!

 

 

 

Lees ook:Steeds meer mensen eten ‘Superfoods’
Lees ook:Superfoods, dragen bij aan je gezondheid!
Lees ook:Aan de slag met maaltijdreden en -shakes
Lees ook:Superfoods op Voordeligvitaal.nl
Lees ook:Nieuwe gezonde fastfood plek in Damsco

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>