Leuke tip voor de kids: kinderworkshop ‘Dokter Junior’

Zo leuk dit: op 6 mei lanceert anatomie-tentoonstelling BODY WORLDS: The Happiness Project de kinderworkshop: Dokter Junior. Een interactieve en speelse workshop, waarbij kinderen (8 t/m 12 jaar) alles te weten komen over het menselijk lichaam en het effect van geluk. 
Deelnemende kinderen krijgen een doktersjas, stethoscoop en werkboekje en gaan op ontdekkingsreis door BODY WORLDS: The Happiness Project. Een medisch professional neemt de junior dokters mee langs alle aspecten van het menselijk lichaam: van de hersenen en het zenuwstelsel tot hart, (rokers-)longen en spijsvertering. De workshop wordt afgesloten met een diploma uitreiking.

Het primaire doel van de BODY WORLDS exposities is voorlichting geven over het menselijk lichaam en gezondheid, zo ook aan kinderen. Tijdens de workshop Dokter Junior ervaren kinderen spelenderwijs hoe fascinerend en cool menselijke anatomie kan zijn.

Praktische informatie ‘Dokter Junior’ workshop

De eerste Dokter Junior-workshop op 6 mei is reeds volgeboekt. Voor de volgende edities zijn nog enkele plaatsen vrij: op donderdag 14 mei en zondag 14 juni 2015 van 13:00 tot 15:00 uur.

Tickets zijn €15 voor kinderen – dit is inclusief entree, werkboekje, diploma en gebruik van doktersjas en stethoscoop – en €18 voor volwassenen. Online reserveren is verplicht i.v.m. beperkte capaciteit. Meer informatie of om te reserveren: www.bodyworlds.nl/dokterjunior.
BODY WORLDS: The Happiness Project

De expositie vertelt het wonderbaarlijke verhaal van ons eigen lichaam en de invloed van het fenomeen ‘geluk’ op onze gezondheid. Meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen tonen de complexiteit, de veerkracht en de kwetsbaarheid van het lichaam. Kijk voor meer informatie over de tentoonstelling op www.bodyworlds.nl

Lees ook:Kids spelen serieus doktertje
Lees ook:Kan jij ‘een beetje extra geluk’ gebruiken?
Lees ook:BODY WORLDS: The Happiness Project verwelkomt 100.000e bezoeker
Lees ook:Body Worlds viert eerste verjaardag
Lees ook:Zo gaat het je lukken om meer te bewegen, meer te genieten, gezonder te eten en vaker seks te hebben

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>