Kraanwater it is!

unnamed

In een recent bericht op NRC.nl werd besproken waarom frisdrankfabrikanten steeds meer verdienen aan de verkoop van mineraalwater. “Volgens critici is dit de ‘marketingtruc van de eeuw’ : consumenten vergeten dat kraanwater een beter alternatief is.”Bij Dopper helpen ze consumenten er graag aan herinneren dat kraanwater altijd een beter alternatief is. Speciaal om het drinken van kraanwater te stimuleren hebben zij een prachtige en duurzame fles ontwikkeldom je water in te bewaren. In Nederland stroomt tenslotte water uit de kraan van uitstekende kwaliteit. Er zijn niet veel landen op de wereld die het in dat opzicht beter hebben dan wij.

Dus waarom zou je niet wat vaker water uit de kraan drinken?  Daarom deze missie: als we meer kraanwater drinken, vervuilen we het milieu minder, omdat we minder PET flesjes gebruiken/weggooien.

Alles over dit leuke merk kun je hier vinden

Lees ook:Nederlanders ‘kampioen flesjes hervullen’
Lees ook:Water is helemaal niet zo gezond
Lees ook:ID&T stapt over op gratis kraanwater
Lees ook:Wat helpt er nou echt tegen een fikse kater?
Lees ook:Tandbederf door mineraalwater en frisdranken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>