Aantal dikke Amerikanen neemt toe

Er komen steeds meer veel te dikke mensen in de Verenigde Staten bij. Dat is opmerkelijk, zeker gezien de grote aandacht die de risico's van zwaarlijvigheid in het land krijgen. Ondanks die voorlichting en de medische ingrepen om overgewicht tegen te gaan, blijft het aantal extreem dikke Amerikanen sterk groeien.

Vooral de groep Amerikanen die meer dan 45 kilo te zwaar zijn, neemt snel toe. Zo'n 30% van de Amerikanen kampt met extreem overgewicht. Ze lopen daardoor een hoger risico om een hartkwaal, diabetes of kanker te krijgen.

Bron: rtl.nl 

 

Lees ook:Amerikanen dikker dan ooit
Lees ook:Alleen ernstig overgewicht blijkt dodelijk
Lees ook:Twee op de drie Amerikanen te dik
Lees ook:Aantal gevallen van diabetes in Nederland stijgt niet
Lees ook:Extreem overgewicht bij kinderen neemt toe

1 Reacties // Reageer

One thought on “Aantal dikke Amerikanen neemt toe

  1. martijn kimenai

    hallo allemaal is het niet zow dat je voor je eigen lijf moet zorgen(zolang je dat kunt) voor jonge kinderen moeten de ouders goed opletten ook op geld dat kinderen mee naar school nemen bijvoorbeeld goed letten op voedingstoffen die ze binnen krijgen en goed bewegen.

    echt schrikbarend vind ik de hoeveelheid overgewicht 45 kilo,komt er niet in 1 maand aan daarom moeten mensen uit de omgeving er iets van zeggen(vind ik)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>