Cosmetische ingrepen zijn ‘uit’, gezond is ‘in’


Mensen nemen geen genoegen meer met alleen botox en cometische ingrepen in de strijd tegen veroudering. Tegenwoordig is het belangrijk om gezond en fit oud te worden. Cosmetisch arts Robert Schoemacher springt in op de nieuwe ternd en opende gisteren in Amstelveen en Eindhoven twee zogenoemende Perfect Ageklinieken.

Het gaat tegenwoordig om termen als ‘grip hebben op je leven’ en ‘lifestyle’ als belangrijkste factopr om gezond en fit oud te worden. Mental coaching, diëten, een mooi gebit, voedingssupplementen, stoppen met roken en een perfecte conditie zijn hierbij de sleutel tot succes.

"Ik had het geveol dat cosmetische behandelingen alleen niet genoeg zijn om lang gezond te blijven", aldus Schoemacher. "Ik wilde er lifestyle aan toevoegen. Mensen weten doorgaans precies wat goed voor ze is, maar ze hebben wel een steuntje in de rug nodig. We werken samen met mental coaches, diëtisten, cosmetisch tandartsen en personal trainers."

Schoemacher schakelde kunstenaar Henk Schiffmacher in voor een beetje zelfspot. Hij ontwierp t-shirts met teksten als ‘Under construction’, ‘Midlife without a crisis’ en ‘Only real bitches have stitches’. Op de rug van het t-shirt de tekst ‘God created man en dr. Schoemacher makes them beautiful’.

Volgens Schoemacher haalt hij daarmee niet zijn eigen werk onderuit. "Het is gewoon een geintje. Voor de rest zijn we bloedserieus. Steeds meer mensen willen op een leuke manier oud worden en wij helpen hen daarbij."

Bron: zibb.nl

Lees ook:Santé scoort met botox-aanbieding
Lees ook:‘Door de crisis stressen we meer en leven we korter’
Lees ook:‘Shocking: Giftige stoffen in voetbalshirts’
Lees ook:Beter resultaat borstoperatie met echografie
Lees ook:KWF Kankerbestrijding maakt pittig antirookfilmpje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>