Onderzoek naar impact borstkanker

De Rijksuniversiteit Groningen is een onderzoek gestart naar de verwachtingen van gezonde vrouwen tussen de 30 en 75 als zij borstkanker zouden krijgen. Daarvoor zijn ze nog op zoek naar vrouwen die géén borstkanker hebben of hebben gehad. Dus, wil je een bijdrage leveren in de strijd tegen borstkanker, doe dan mee!

Het onderzoek bestaat uit een vragenlijst die je via internet invult. De vragen die worden gesteld gaan over de impact van de ziekte, hoe vrouwen zouden omgaan met de ziekte en op welke manier zij graag zorg zouden willen ontvangen tijdens de behandeling van borstkanker.

Je kunt aan het onderzoek deelnemen als je tussen de 30 en 75 jaar bent en géén kanker hebt of hebt gehad. Het invullen duurt ongeveer een half uur.

De vragenlijst maakt deel uit van het onderzoek ‘Waargenomen controle en welbevinden van vrouwen met borstkanker’ van de Graduate School for Health Research (SHARE) in Groningen, onderdeel van het UMCG en de RUG.

Wil je meedoen, klik dan hier

Lees ook:Onderzoek naar borstkankerverhalen op internet
Lees ook:Specialisten: test familie van borstkankerpatiënt
Lees ook:Medicijnen kunnen terugkeer borstkanker verkleinen
Lees ook:Met eenvoudige vragenlijst sneller psychoses te herkennen
Lees ook:Databank van mannen met borstkanker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>