Verpleegkundigen laten zich heus wel prikken

Het blijkt allemaal een hoop ophef om niks geweest: als het erop aan komt laten de verpleegkundigen zich écht wel vaccineren tegen de Mexicaanse griep. Gelukkig maar!

Je moet er toch niet aan denken dat je doodziek in het ziekenhuis komt te liggen en er daar van een arts of verpleegkundige nog eens lekker het Mexicaanse griepvirus bij krijgt!

Gelukkig blijkt de bereidheid zorgpersoneel om zich te laten inenten groot. Dat heeft de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) tegen het Brabants Dagblad laten weten.

Een aantal ziekenhuis is donderdag begonnen met het inenten van het personeel tegen de Mexicaanse griep, volgende week volgt de rest.

Een van de ziekenhuizen dat zich van zijn beste kant heeft laten zien is ziekenhuis Bernhoven in Oss en Veghel. Daar liet maar liefst 80 tot 100% van het personeel zich donderdag inenten.  En zo hoort het!

Lees ook:Brits zorgpersoneel ziet inenting tegen Mexicaanse griep helemaal niet zitten
Lees ook:80% van de Nederlanders wil griepvaccin
Lees ook:Meerderheid verpleegkundigen wil geen prik tegen Mexicaanse griep
Lees ook:Geen angst voor Mexicaanse griep
Lees ook:Kinderen mogen prik tegen Mexicaanse griep

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Verpleegkundigen laten zich heus wel prikken

  1. N

    ik laat mijzelf niet vaccineren. Als ik mijzelf zou vaccineren kan ik het virus toch nog bij me dragen en dus ook anderen besmetten! En ik vind het vaccin te experimenteel, wat voor gevolgen heeft het op langere termijn?

      /   Reply  / 
  2. marius

    Wat is dit nou voor stemmingmakerij? Je zegt toch niet: ‘en zo hoort het’ Of ben je almachtig en alwetend? geen gezonheid.blog meer voor ons, dit is stemmingmakerij en geen journalistiek!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>