Chirurg Van Onselen niet vervolgd voor dood vrouw (21)

Plastisch chirurg Edwin van Onselen en een collega-anesthesioloog van de Utrechtse kliniek Aestheticare worden niet verder vervolgd in verband met de dood van de 21-jarige Marion in april 2007. Zij overleed aan de complicaties van een cosmetische ingreep.

Volgens het Openbaar Ministerie kan de exacte oorzaak van de complicaties niet meer achterhaald worden en kan er daardoor ook niet van dood door schuld gesproken worden.

De vrouw had eerder in een Belgische kliniek een liposuctie en een borstvergroting ondergaan, maar was niet tevreden met het resultaat. Ze meldde zich in Utrecht voor een hersteloperatie.

Bron: De Telegraaf

Lees ook:OM onderzoekt privékliniek na dood patiënte
Lees ook:Ouders dode kankerpatiënt doen aangifte
Lees ook:Twee Nederlandse dames overleden na behandeling in buitenlandse kliniek
Lees ook:Ziekenhuis zette lipo-chirurg eruit
Lees ook:Kliniek hervat omstreden therapie tegen kanker

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Chirurg Van Onselen niet vervolgd voor dood vrouw (21)

  1. John Kleijn

    mijn mening: John Kleijn

    We weten nu ook wel waarom.

    Slachtoffers & nabestaanden hebben geen rechten en worden rechten ontnomen door deze overheid met alle verantwoordelijken!

    Want ook deze uitkomsten zijn gewoonweg niet zuiver!

    Hoe is het toch mogelijk dat dit maar kan zonder problemen.

    Burgers krijgen wel veroordelingen als ze gelijkwaardig handelen.

    Wat een ongelofelijk zorgelijke beroepsgroep maar ook het Openbaar Ministerie is hierin zeer zorgelijk te noemen en zeker niet betrouwbaar voor de burger, patiënt , slachtoffers en nabestaanden!

      /   Reply  / 
  2. John Kleijn

    John Kleijn wraakt rechter wegens belangenverstrengeling.

    John Kleijn wraakte afgelopen woensdag, 25 augustus 2010, via goede vriend W.van Meegen zesvoudig de rechter inzake belangenverstrengeling en mogelijke partijdigheid in het kortgeding m.b.t. de aansprakelijkheid van het Ziekenhuis Radboud te Nijmegen, voor het overlijden van zijn zoon Dimitri door medische fouten.: http://www.dimitri.nu/site/content/view/8310/1/

    KIJK EN DOE ZELF UW WAARDEOORDEEL OVER DEZE SCHOKKENDE YOU TUBE VIDEO’S VAN DEZE ZEER ZORGELIJKE WRAKING VAN DEZE VICE-PRESIDENT VAN DE RECHTBANK TE ARNHEM: http://www.youtube.com/user/StichtingDimitrinu?feature=mhum

    Dit is de reden waarom slachtoffers & nabestaanden het niet redden in bijna alle gevallen en de gevallen die het wel redden zijn onvolledig.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>