Ook Salland en Energiek verlagen de premie

Ook zorgverzekeraars Salland en Energiek – onderdeel van Eno – verlagen de premie van de basisverzekering in 2013. Bij beide zorgverzekeraars komt de premie komt uit op €105 per maand, €2 minder dan in 2012.

Salland heeft daarnaast besloten om verzekerden in 2013 de mogelijkheid te bieden om het verplicht eigen risico vooraf gespreid te betalen.

‘Na een vooraankondiging naar onze verzekerden hierover in september, hebben we direct veel aanvragen hiervoor ontvangen. Nu al is duidelijk dat deze service tegemoetkomt aan de behoefte van veel verzekerden om flexibel te kunnen betalen, vertelt Jos Peeters, commercieel directeur Salland verzekeringen.

Energiek is een zorgverzekering die vrouwen centraal zet. Vrouwen die zich aanmelden bij Energiek worden automatisch deelnemer van de Stichting Vrouw en Energiek. Daardoor krijgen ze nog eens 10% korting op de premie.

Bron: Salland/Energiek

 

Lees ook:Ook VGZ verlaagt premie basisverzekering
Lees ook:Zorgverzekeringen 2015 vergeleken: Energiek
Lees ook:Zorgverzekeringen 2015 vergeleken: Salland
Lees ook:Wat wordt de goedkoopste zorgverzekering van 2012?
Lees ook:Aantal wanbetalers zorgverzekering blijft toenemen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>