Bevroren Fruit op een Stokje

ijsjeZoveel mogelijk fruit op een stokje, in de vorm van een ijsje, dat was het idee van Hero. Wat een gezond en verfrissend alternatief!En dat is gelukt! ‘Hero Bevroren Fruit op een Stokje’ is verkrijgbaar in twee verfrissende smaken: Appel/peer en sinaasappel en bevat respectievelijk maar liefst 92% en 89% fruit. Een hoog percentage fruit in tegenstelling tot waterijsjes die vaak voor een groot gedeelte uit water bestaan. Het fruitmerk introduceert hiermee een lekkere en verantwoorde traktatie voor zowel jong als oud.

Puur bevroren fruit

Met de introductie van twee varianten fruitijsjes is het nieuwe fruitassortiment van Hero nu ook te vinden in het vriesvak. ‘Hero Bevroren Fruit op een Stokje’is precies wat het is: een hoog percentage echt fruit. Zoals het Hero betaamd, zijn geen onnodige geur-, kleur- en/of smaakstoffen aan de producten toegevoegd. Hierdoor blijft de natuurlijke smaak van fruit in tact. Wel zijn er aan het ijsje extra fruitsuikers toegevoegd om het de juiste hardheid en het juiste smeltgedrag te geven. Deze lekkere fruitijsjes zijn verkrijgbaar in de grotere supermarkten, tankstations en horecagelegenheden.

Over Hero

De geschiedenis van Hero gaat terug tot 1914 en sindsdien is haar passie voor fruit hetzelfde gebleven. Zij gelooft in de kracht van fruit. Dit jaar is Hero een nieuwe eerlijke weg ingeslagen en brengt een aantal nieuwe producten op de markt met een zo hoog mogelijk percentage puur fruit. Bij deze nieuwe verfrissende visie houdt zij toezicht op het productieproces, blijft zij pionier in fruit én communiceert ze open over haar producten. Het gezicht van Hero gaat zich in de komende maanden en jaren nog vormen.

Kijk voor meer informatie op: www.hero.nl

Lees ook:Maak zelf gezonde ijsjes
Lees ook:Gezonder met kokokswater
Lees ook:Heroïne is een medicijn
Lees ook:Pas op met ijs in het buitenland!
Lees ook:Eet jij wel het juiste fruit?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>