100% pasta, 70% minder koolhydraten

Cuisine penne packshot with bowl and fork out RT CMYK tif_Press_4449Penne, spaghetti, macaroni, ravioli; pasta is niet meer weg te denken uit de Nederlandse keuken. De wereldwijde pastaverkoop is in 2012 ten opzichte van 2006 verdubbeld. Deze groei wordt mede veroorzaakt door de populariteit van gezondere pastasoorten zoals glutenvrije, vezelrijke en organische pasta. Atkins introduceert nu als eerste in Nederland koolhydraatarme pasta met 70% minder koolhydraten dan reguliere pasta. Zo kun je lekker blijven genieten van je favoriete pastagerecht, zonder een overvloed aan koolhydraten. Uiteraard past de koolhydraatarme pasta perfect in het Nieuwe Atkins dieet. De pasta is verkrijgbaar in twee varianten: Atkins Cuisine Fusilli en Penne.

“Steeds meer mensen kiezen bewust voor het eten van minder koolhydraten. Dit is een effectieve manier om fit te blijven en gewicht te verliezen. Atkins helpt bij het vervangen van koolhydraten. Uit onderzoek is gebleken dat volgers van het Nieuwe Atkins voor brood en pasta graag alternatieven willen. Pasta is natuurlijk snel te maken, makkelijk te combineren en erg lekker. Vandaar dat Atkins speciaal voor al deze pastaliefhebbers twee koolhydraatarme varianten introduceert”, aldus Marcel Heijboer, Marketing Manager Atkins International.

Pasta zonder schuldgevoel
Atkins Cuisine Fusilli en Penne bestaan uit natuurlijke ingrediënten. Met behulp van veel gezonde vezels en eiwitten biedt Atkins de mogelijkheid om van heerlijke Italiaanse gerechten te genieten zonder schuldgevoel. Het Nieuwe Atkins bestaat uit een plan van aanpak met vier fases. Deze fases zorgen samen voor een gevarieerd en rijk voedingspatroon en bieden een gezonde en effectieve manier om gewicht te verliezen en gezond te leven. De nieuwe pastavarianten passen perfect bij de fases twee tot en met vier. De pasta’s worden gemaakt in Italië en zijn verkrijgbaar in een verpakking van 250 gram. Vanaf half oktober zijn de twee varianten verkrijgbaar in alle grote supermarkten.

Maar hoe smaken deze pasta’s dan? Nou wij hebben ze onlangs thuis bereid met heerlijk kipfilet en pesto erbij en de smaak is werkelijk prima! Ook mijn zoontje at het smakelijk mee en als er iemand kan zeuren over de smaak van eten dan is hij dat wel. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat een kind Atkins pasta eet, maar ik wil hiermee aangeven dat het gewoon prima smaakt.

Voor heerlijke Atkins-recepten met de nieuwe pastavarianten kijk op Atkins.com

Lees ook:Pasta, rijst en noedels zonder koolhydraten, vet en gluten!
Lees ook:Fit op de piste: vermijd koolhydraten
Lees ook:Atkins-dieet werkt het best
Lees ook:5 Gezonde lunches voor lange autoritten & vakanties
Lees ook:Diëtisten niet blij met Dr. Frank-dieet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>