Fitter en slanker na 1 week Herbalife

foto1Vorige week vertelde ik jullie al dat ik tegenwoordig twee maaltijden per dag heb vervangen door voedingsproducten van het merk Herbalife. Deze week een update hierover. Op het moment dat ik er aan begon heb ik mezelf gewogen bij een Herbalife coach die mij begeleidt gedurende het traject dat ik de komende weken/maanden volg. Beginstand was 63 kilo. Mijn doelen met Herbalife zijn afvallen en fitter worden. Ik ben nu een week verder en heb mezelf gewogen en weeg nu 62 kilo. Dat is dus een kilo minder in een week. Dat is fijn!! Mijn week is vrij goed verlopen. De ochtenden begin ik met een Herbalife voedingsshake. Meestal pak ik de smaak vanille. Om hem op te pimpen heb ik een blender aangeschaft. Het maken van de shake is een soort ritueel geworden.

Mijn ontbijt-recept

Ik neem 250 ml magere of sojamelk, een banaantje in plakjes, twee ijsklontjes, een handje muesli van het merk Zonnatura + wat goji bessen van de natuurwinkel. Al deze ingrediënten tezamen stop ik de blender en die zet ik een klein minuutje aan. Daarna heb ik een heerlijke koude en voedzame shake die superlekker smaakt. Voordat ik deze shake drink, drink ik eerst een glas water met daarbij een Herbalife vitaminepil en twee Herbalife Vezel en Kruidentabletten.

Tussendoor pak ik een appel en ik lunch wederom met een voedingsshake. ’s Middags pak ik ook weer een tussendoortje en dat is dan of een appel of een Herbalife proteïnereep. In de avonden mag ik weer gewoon eten. Bij zowel de lunch als het diner neem ik wederom een Herbalife vitaminepil en twee Herbalife Vezel en Kruidentabletten. De eerste twee dagen van de week heb ik als het zwaarst ervaren. Ik was wat flauw en ook wat duizelig. Bij dag drie ging het beter en naarmate de dagen vorderen, lijk ik me ook fitter te gaan voelen. Ik heb het idee dat mijn lichaam ontzettend aan het ontgiften is. Wat me verder opvalt ik weet niet of het door de Herbalife producten en supplementen komt, maar het lijkt wel alsof mijn weerstand aan het toenemen is. Iedereen om me heen is ziek, zwak of misselijk. Grieperig en verkouden zeg maar. Maar ik voel me gewoon goed en dat is best opmerkelijk, omdat ik het normaal vrij snel te pakken heb als andere mensen om me heen ziek zijn. Nu ik een weekje bezig ben, vind ik het best te doen. Al ben ik af en toe nog wel flauw. Als ik erg flauw ben, pak ik een paar plakjes kipfilet (broodbeleg) en daar doe ik dan wat sambal op. Ik ben erg benieuwd wat de Herbalife producten verder gaan doen naarmate ik ze langer gebruik. Hopelijk ga ik nog meer energie krijgen en ook nog wat kilo’s verliezen. En als ik ’s avonds weer wat fitter ben, kan ik ook wat vaker naar de sportschool. Momenteel doe ik dat nu alleen op zaterdag en zondag.

Begeleiding/ Coaching

Tijdens mijn Herbalife traject krijg ik ondersteuning van een erkende Herbalife coach. Ik ervaar dat als prettig. We hebben regelmatig telefonisch contact en daarbij bespreken we hoe het gaat en krijg ik tips.

Vol goede moed duik ik mijn tweede Herbalife week in. Onlangs heb ik ook alles opgemeten van mijn nek tot mijn taille en mijn billen. Maar hoe het met de centimeters zit, wil ik pas met jullie delen zodra ik een aanzienlijk verschil kan aantonen. Keep ya posted!

Lees ook:Slanker & fitter met Herbalife, ik test het
Lees ook:Have you had your Herbalife Shake Today?
Lees ook:Gezond tussendoortje: Herbalife Proteïnebars
Lees ook:Tatjana voelt zich fit met Herbalife
Lees ook:Afvallen met ‘appeltaart’shake

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Fitter en slanker na 1 week Herbalife

  1. Linda van Duin

    Hoeveel kost je dat per maand? En heb je niet hele erge trek tussendoor?

      /   Reply  / 
    1. News Team Auteur

      Hi Linda,

      De kosten zijn afhankelijk van welk programma je volgt en wat je doelen zijn. Een persoonlijke Herbalife coach kan je dat het beste uitleggen. En als je om de drie uurtjes eet, dus ook gezonde tussendoortjes erbij, is het heel goed te doen. Groetjes, Monika

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>