Afvallen met ‘appeltaart’shake

imageGedurende een aantal maanden volgen we Tatjana, een van onze bezoekers van www.gezondheid.blog.nl  We hebben haar in samenwerking met Herbalife de mogelijkheid kunnen bieden om af te gaan vallen met de producten van het Amerikaanse voedingsmiddelenmerk. Inmiddels is ze alweer een poosje bezig en zal ze je vertellen hoe de zaken er op dit moment voor staan.

Ik ben Tatjana, 38 jaar getrouwd werk fulltime en heb een dochter. Na vorig jaar mei acuut te zijn gestopt met roken, zijn er behoorlijk veel kilo’s bijgekomen. Nu heb ik de uitdaging of af te vallen met Herbalife met beide handen aangepakt om verantwoord en stapsgewijs weer terug te komen op mijn streefgewicht. Op deze pagina zal ik tweewekelijks een update geven i.v.m. de stand van zaken m.b.t. het afvallen met Herbalife.

Hallo volgers!

Vandaag zijn we precies twee weken verder sinds mijn vorige blog.
In deze twee weken heb ik mijn weegmoment gehad met coach Josè en de nieuwe lichting herbalife producten waaronder de formule 1 shake Apple toffee cinnamon waar ik het in de tweede blog over heb gehad. Ik kon niet wachten om met deze te gaan starten, en heb het meteen de volgende dag aangebroken. Wat mij opviel is de “appeltaart” geur! Dat beloofde wat, want appeltaart staat in mijn (foute) snoeplijst :)  Vermengd met melk vond ik het eerlijkgezegd iets “minder”….niet dat het vies is, maar ik  krijg bij deze smaak ook echt het winterwonderland gevoel, en dat strookt niet met de mediterrane temperaturen die Nederland nu beheersen.

Maarrrrr, daar kwam verandering in toen mijn weegmoment daar was, en Josè mij de tip gaf de F1 shake te vermengen met appelsap i.p.v. melk.
Dit was een aangename verrassing met een frisse twist!
Het lekkerste is de appelsap echt goed gekoeld te vermengen met 3 eetlepels F1 en goed! Te shaken of het te vermengen met de blender.
Daar wordt het nog luchtiger eh romiger van! #aanrader!

Het weegmoment was in het begin enigszins teleurstellend…
Ben geen gram afgevallen deze weken,alhoewel ik met een interval hardloop progamma ben begonnen en nu toch regelmatiger de scooter laat staan en de fiets pak.
Moet wel eerlijk bekennen dat ik door omstandigheden 5 dagen op “vast” voedsel moest, en dat had best wel zijn impact om zo maar te zeggen…
In t begin had ik wel zoiets van “lekker,eindelijk eens een boterham” maar na de tweede maal had ik dat ook wel gezien en verlangde ik echt weer naar m’n shake.
Maar de anderen waardes van de weegschaal gaven aan dat m’n lichaam toch echt aan het “werk” is! En dat er echt iets gebeurt.
Het vetpercentage was gedaald met maar liefst 3% en daar ben ik best trots op.

Het rennen met de zwoele Belgische stem van hardloopcoach Evy Gruyaerts op mp3 beginnen dan toch zijn vrucht(jes) af te werpen, en tezamen met de Herbalife producten maakt het t verhaal helemaal compleet en heb ik het gevoel dat ik mijn lichaam ook qua vitaminen en mineralen ook niets tekort doe,en lekker veel water drinken met een klein scheutje Aloë,erg belangrijk,vooral met dit warme weer.

Het gaat met kleine stapjes, maar gelukkig vooruit!

Tot snel!

foto

Lees ook:Hulde! Tatjana’s eerste kilo’s zijn eraf
Lees ook:Gezond tussendoortje: Herbalife Proteïnebars
Lees ook:Tatjana voelt zich fit met Herbalife
Lees ook:Fitter en slanker na 1 week Herbalife
Lees ook:Slanker & fitter met Herbalife, ik test het

1 Reacties // Reageer

One thought on “Afvallen met ‘appeltaart’shake

  1. Bert

    Ben ook een groot fan van de appeltaart smaak. Heerlijk!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>