Haagse ‘horrortandarts’ bijt van zich af

tjaDe omstreden Haagse tandarts Peter Thiel heeft voor het eerst sinds de berichtgeving over zijn dubieuze praktijken een reactie gegeven. In een mail aan Omroep West heeft hij het over ‘horrorjournalistiek’ en lijkt daarmee te verwijzen naar eerdere berichten over hem, waarin hij ‘horrortandars’ wordt genoemd.

Omroep West heeft volgens Thiel onjuiste en schadelijke informatie over hem gepubliceerd. In gebrekkig Nederlands probeert Thiel de aantijgingen nu te weerleggen.

Omroep West bracht in het afgelopen jaar verschillende verhalen over de tandarts, die een spoor van vernieling zou hebben achtergelaten onder patiënten van zijn inmiddels failliete praktijk Apollonia Dentistry.

Thiel werd in januari 2013 door de IGZ onder ‘intensief toezicht’ geplaatst, maar dat leverde onvoldoende resultaat op. Daarop kreeg hij van de Inspectie het bevel te stoppen met zijn praktijken.

Lees ook:‘Ziekenhuizen onzorgvuldig met medische dossiers’
Lees ook:Honderden patiënten ‘marteltandarts’ melden zich
Lees ook:Rel over borstvoeding in restaurant
Lees ook:Kwaliteit tandarts belangrijker dan prijs
Lees ook:‘Huisarts moet beter bereikbaar zijn’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>