Volg Tatjana op onze blog. Ze gaat flink afvallen met Herbalife

imageDe komende periode volgen we Tatjana, een van onze bezoekers van www.gezondheid.blog.nl  We hebben haar in samenwerking met Herbalife de mogelijkheid kunnen bieden om af te gaan vallen met de producten van het Amerikaanse voedingsmiddelenmerk. Vandaag stelt ze zich aan je voor en zal ze je vertellen wat haar doelen zijn. Wij wensen Tatjana veel succes de komende maanden.

Ik ben Tatjana, 38 jaar getrouwd werk fulltime en heb een dochter. Na vorig jaar mei acuut te zijn gestopt met roken, zijn er behoorlijk veel kilo’s bijgekomen. Nu heb ik de uitdaging of af te vallen met Herbalife met beide handen aangepakt om verantwoord en stapsgewijs weer terug te komen op mijn streefgewicht. Op deze pagina zal ik tweewekelijks een update geven i.v.m. de stand van zaken m.b.t. het afvallen met Herbalife.

De eerste weken zullen in het daglicht staan van opbouwen. Stap voor stap het dieet opvoeren, zodat er geen “crash” dieet effect ontstaat.
Morgen is mijn eerste dag, en heb van mijn coach het advies gekregen met 3 maal daags een flink glas water te nuttigen met daarin een dopje aloe mango en 1 tablet multivitaminen, en een lekkere kop kruidenthee.
Dit ga ik de gedurende 5 dagen proberen….

Het is nu dag 3 vanaf de start, en moet eerlijk bekennen nogal verrast te zijn met het effect van het gebruik van de producten die ik in de tweede alinea omschreven heb.
Erg merkbaar is dat ik ” plezier” krijg in het water drinken. Dat kleine dopje Aloë Mango doet werkelijk waar wonderen en smaakt lekker fris en fruitig.
Als fervent koffiedrinker heb ik (buiten mijn morning coffee) alle momenten vervangen door de kruidenthee, die zowel vermengd met koud en warm water gedronken kan worden…
Heerlijk fris met een vleugje citroen.

Ook zeer merkbaar is het verzadigde gevoel in de avond..
Ik ben een behoorlijke snoepkous, maar moet eerlijk opbiechten dat ik er totaal geen trek in heb….

Oh! Ik lieg! Heb 1 zwaar moment in de avond gehad; dat was toen de lunch er nogal laat bij inschoot….( 14:00 ipv 12:00)
Bemerk wel dat wanneer ik afwijk van die “eet regelmaat” mijn lichaam daarop reageert….
Daardoor had ik het in de avond even een moeilijk moment die ik netjes heb opgelost met een proteïnereep chocolade pinda en een kop Herbalife kruidenthee te nuttigen.

Dag 7:  Het is nu tweede paasdag, en heb in samenspraak met mijn coach besloten om morgen met de shakes te beginnen.

Aangezien ik dit weekeinde vol zit van de eieren, slaatjes en dergelijke heb ik besloten het een dag te vervroegen en ben begonnen net een flink glas water met 1 tablet multivitaminen en 1 tablet vezel en kruiden.

Heb 250ml Sojamelk (zonder suiker!) vermengd met 3 scheppen Herbalife F1 en deze opgedronken.
De volle en romige smaak maakt dat ik met een goedgevulde maag deze paasochtend tegemoet ga…tot straks!

Ben nu vier dagen verder, en heb ik het begin wat moeite gehad met het kiezen van de vloeistoffen waar ik de shakes mee vermeng…

In de ochtend begin in eerst met 1 tablet multivitaminen plus vezel & kruiden tablet in te nemen met een groot glas water.
Daarna meng ik 250ml vruchtensap met 3 maatscheppen F1 maaltijdshakepoeder met vanillesmaak in mijn shakebeker en drink dit rustig op.
Aangezien mijn darmen en maag erg gingen rommelen van de combinatie met Sojamelk ben ik overgestapt op vruchtensap en dit bevalt een stuk beter en smaakt ook een stuk frisser!

Rond 10:00 neem ik een kop herbalife kruidenthee en een proteïne reep citroen chocolade.

En rond 12:00 dezelfde herhaling als het ontbijt, alleen vervang ik het vruchtensap met magere yoghurt…echt verfrissend en vooral lekker met de F1 cookie & Cream maaltijdshakepoeder #aanrader

Om 15/16 uur nuttig ik een kop kruidenthee met een stuk fruit of een proteïnereep en vergeet wel eens genoeg water te drinken.
Dit resulteerde in hoofdpijn en een licht gevoel in mijn hoofd..om eerlijk te zijn heb ik dit vergeten snel afgeleerd;-)
Ik nuttig echt veel glazen water, en mocht het water tegen gaan staan; wissel dit af door af op en af een dop aloë mango aan je glas water toe te voegen…ik vind het echt een verfrissende verrassing!
Dit geldt ook voor de thee, deze kun je met een half theelepeltje van jouw glas water ook een verfrissende dorstlesser van maken!

In de avond eet ik gewoon “normaal”.
Wel van te voren wel de multivitaminen en de vezel & kruiden met een flink glas water, met daar achteraan een uitgebalanceerde maaltijd met veel groentes, matig vlees, aardappelen, zilvervliesrijst, volkorenpasta…
Als toetjes heb ik magere Griekse yoghurt naturel en als ik nog behoefte heb aan zoetigheid vermeng ik het met nog wat stukjes vers! Fruit. (Mandarijn, druifjes)

En rond 20:00 nog een kopje kruidenthee en genoeg water totdat ik naar bed ga..

Wat mij zo verrast is dat ik geen enkel moment van honger ervaar, een verzadigd gevoel heb. Dit omdat ik buiten de drie belangrijkste eetmomenten de tussendoortjes niet oversla, en dus daardoor in de avond weinig tot geen “lekkere” trek heb. Mocht ik dat wel hebben, dan pak ik een Herbalife proteïne reep! En dat mag!

 

***

Dit was Tatjana’s eerste column, de komende maanden gaan we meer van haar horen, stay tuned!

Lees ook:Tatjana voelt zich fit met Herbalife
Lees ook:Hulde! Tatjana’s eerste kilo’s zijn eraf
Lees ook:Fitter en slanker na 1 week Herbalife
Lees ook:Gezond tussendoortje: Herbalife Proteïnebars
Lees ook:Have you had your Herbalife Shake Today?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>