Heb jij de ultieme watersportfles al?

A

Met deze sportfles heb je geen excuus meer om niet te gaan sporten! Wat verwacht je van een drinkfles waar je mee gaat sporten? Natuurlijk dat je er zonder knoeien water uit kunt drinken, liefst zo gemakkelijk mogelijk, met één hand. Dat hij een optimale doorstroming heeft tot de laatste druppel. De fles moet stevig zijn en tegen een stootje kunnen, maar ook mooi, met een ergonomische vormgeving. En ook nog kleurrijk en geurloos. Daarom introduceert Contigo nu Ashland, de ultieme sportfles met Autospout®-technologie.

Met Autospout duw je op de knop om de drinktuit open te klappen. Een extra sluiting voorkomt dat je de knop per ongeluk indrukt. Dankzij het diagonale rietje drink je de fles tot de laatste druppel leeg. Ideaal is de karabijnhaak waarmee je Contigo Ashland makkelijk aan je riem of tas kunt vastklikken. De drinkfles is lek- en morsvrij.

Water is top voor je. Drink het veel, vooral tijdens het sporten. Zo voorkom je dat je dehydrateert. Met Ashland houd je met plezier je vochtreserve op peil.

Ergonomisch en duurzaam

Dankzij de ergonomische grip op de fleshals drink je met één hand. Ashland is gemaakt van mooie, duurzame materialen. De body is van geurloos en PBA-vrij TritanTM waardoor vers water naar vers water smaakt. Dit materiaal is vrijwel onbreekbaar, de drinkfles kan tegen een flinke stoot en mag in de vaatwasser.

Informatie

Contigo Ashland heeft een inhoud van 720 ml en is verkrijgbaar in de moderne kleuren Red, Smoke, Monaco, Sangria en Citron. Retailprijs € 21,95. De drinkfles  is ook verkrijgbaar met een inhoud van 1,2 l in de kleur Monaco. Retailprijs € 24,95.

Lees ook:Tips om een kater te voorkomen
Lees ook:Sporttips voor in de warmte
Lees ook:Slank terugkomen van vakantie
Lees ook:Hoe voorkom je een kater?
Lees ook:Vijf redenen om te gaan sporten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>