Naaiateliers dolblij met Sonja Bakker


Kledingreparatiebedrijven en naaiateliers in ons land worden overspoeld door ´Sonja Bakkerende´ Nederlanders die hun slobberende kleding willen innemen. 

De dieethype rondom de boeken van Sonja Bakker is daardoor ook doorgedrongen tot de kledingbranche. Steeds meer Nederlanders wagen zich aan het dieet van de succesvolle Sonja, waardoor ze in sommige gevallen tientallen kilo´s afvallen.

Gevolg is dat de enthousiaste Sonja Bakker-volgelingen met een kledingkast vol slobberende kleding zitten. De omzet van kledingherstellers in ons land is de laatste tijd dan ook explosief gestegen. 

"We krijgen steeds meer mensen in de winkel die tientallen kilo's zijn kwijtgeraakt en daardoor hun kleren niet meer passen", beaamt Fatima Amrino, eigenaresse van de Bronzen Naald in Arnhem.

Volgens Amrino komen de laatste maanden opvallend veel mannen het atelier binnen om hun kostuums te laten vermaken. "Maar eigenlijk zien we allerlei soorten kledingstukken voorbij komen. Wij zijn in iedere geval erg blij met Sonja!"

Ook bij kledingreparatiebedrijf Pompo in Nijmegen merken ze de gevolgen van het Sonja  Bakker-virus. "We krijgen steeds meer klanten waarbij we de kleding wel twee of drie maten maten moeten innemen", vertelt medewerkster Ngoc Vu. "En in vrijwel alle gevallen komt dat door het Sonja Bakker-effect." 

Bron: De Telegraaf 

Lees ook:Sonja Bakker stopt!
Lees ook:Ben je flink afgevallen? Sonja Bakker wil jou als model!
Lees ook:Is Nederland uitgesonjabakkerd?
Lees ook:Dieetbranche lijdt onder Sonja Bakker
Lees ook:‘Sonja Bakker-dieet werkt maar even’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Naaiateliers dolblij met Sonja Bakker

  1. Emmy

    Ook ik ben dolblij met Sonja Bakker. Eindelijk iets wat goed werkt en waarvan je niet meer aankomt. Tenzij je terugvalt in een ongezond eetpatroon!!
    Kijk maar eens op de hyves voor de geweldige resultaten!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>