Dieetbranche lijdt onder Sonja Bakker

Die Sonja Bakker, die heeft het toch maar mooi voor elkaar. Zelf ziet ze haar boeken als warme broodjes over de toonbank vliegen. De supermarkten lachen in hun vuistje omdat de producten die Sonja in haar boeken noemt van de schappen vliegen. En aan de andere kant staat de dieetbranche die flinke klappen moet incasseren.

De Telegraaf meldt vandaag dat Sonja’s concurrenten in toenemende mate onder de rage lijden die de Noord-Hollandse afslankgoeroe heeft ontketend. Zij kunnen slechts vechten om de kruimels.

Ladyline, een groot Nederlands afslankinstituut, moest onlangs het bijltje erbij neergooien en ook Weight Watchers voelt de hete adem van Sonja Bakker in de nek. "We merken op onze cursussen dat leden veel naar haar methode vragen. We hebben de afgelopen jaren echter al heel wat hypes voorbij zien komen en dat is zij ook. Maar, het blijft een fabeltje dat je gemakkelijk via een boek kunt afvallen", aldus het concern achter de bekende afvalmethode in de krant.

Sonja Bakker wilde gisteren zelf geen reactie geven op de malaise in afvalland. Een medewerker zegt desgevraagd dat Sonja ook liever niet met modder gooit en dat het logisch is dat er partijen afvallen als er meer zijn die in dezelfde vijver vissen.

Lees ook:Sonja Bakker stopt!
Lees ook:Sonja Bakker weer onder vuur
Lees ook:Naaiateliers dolblij met Sonja Bakker
Lees ook:Sonja Bakker krijgt concurrentie van Belgische Sonja
Lees ook:Ben je flink afgevallen? Sonja Bakker wil jou als model!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dieetbranche lijdt onder Sonja Bakker

  1. bo

    Gelukkig vliegt dit weer over. Er bestaan mensen die echt zelf recepten en menu`s hebben geschreven, dat heeft zij nog nooit gedaan.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>