Vrouw klaagt Postcode Loterij aan wegens psychische schade

Het is de nachtmerrie van eenieder: de straatprijs van de Postcode Loterij valt bij jou in de straat, en je hebt géén lot. Vette pech dus. Maar een vrouw uit Heusden laat het er niet zomaar bij zitten. Zij zegt psychische schade te ondervinden omdat ze geen loten had toen de hoofdprijs eerder dit jaar in haar straat viel, zo verklaarde ze zaterdag in NOVA.  Ze heeft de Nationale Postcode Loterij daarom aangeklaagd.

 

Een woordvoerder van de loterij bevestigde zaterdag dat de vrouw de organisatie voor de rechter heeft gesleept. Vrijdag ontving de organisatie volgens hem de dagvaarding.

Begin dit jaar viel de straatprijs van de Postcode Kanjer in de Hoogstraat van het Brabantse Heusden. Acht deelnemers mochten 13,9 miljoen euro verdelen. De klaagster was daar niet bij omdat ze geen loten had gekocht.  

Volgens de Postcodeloterij staat in de dagvaarding dat de vrouw bewust niet deelnam aan de loterij. ,,Bewust niet deelnemen, betekent dat mevrouw de ins en outs van de Postcode Loterij kende,'' aldus de kansspelorganisatie. ,,Als je dan bewust niet deelneemt, dan weet je ook dat als er een grote prijs op je postcode valt, je niet één van de prijswinnaars bent.''

De zaak dient op 10 januari. 

Bron: trouw.nl

Lees ook:Donorpolis: één grote publiciteitsstunt
Lees ook:George Clooney maakt de wereld mooier
Lees ook:Duurzamer eten smaakt naar meer
Lees ook:Vrouw loopt een week met een gebroken nek
Lees ook:Burn-out patiënt krijgt kwart miljoen van ex-werkgever

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vrouw klaagt Postcode Loterij aan wegens psychische schade

  1. C. de Baat

    Die mevrouw uit Heusen is de grootste flapdrol waar ik tot nu toe ooit van heb gehoord.
    Hoe komt ze op het stompzinnige idee om hierover een rechtzaak te beginnen. Schande!!!
    Ik hoop van harte dat de rechter dat ook vindt.
    De meeste psychische schade gaat ze volgens mij nu pas ondervinden. Als ik bij haar in de straat zou wonen keek ik haar vanaf nu niet meer aan, laat staan dat ik ooit nog een woord met haar zou wisselen. Zoals ze gaat ondervinden doet dat pas echt pijn van binnen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>