Man belandt in ziekenhuis na drinken Coca-Cola Zero


Een man is deze week in het ziekenhuis van Sijsele (West-Vlaanderen) opgenomen nadat hij onwel was geworden na het drinken van een slok Coca-Cola Zero.

Volgens het slachtoffer rook het blikje naar ammoniak en voelde hij meteen felle maagpijn. De man werd pas vandaag uit het ziekenhuis ontslagen. Coca-Cola onderzoekt de zaak. 

Half februari werd ook al een 38-jarige man uit Vlaams-Brabant ziek nadat hij een blikje Coca-Cola gedronken had dat hij kocht in een Esso-benzinestation in Nijvel. Uit de analyse van het blikje Coca-Cola dat een inwoner van Waals-Brabant ziek heeft gemaakt, blijkt dat het chloor bevatte.

Coca-Cola België liet destijds na onderzoek weten dat uit analyses was gebleken dat er een kleurloze detergent in het blikje zat. Die detergent was niet afkomstig van de productieketen in de fabriek van Duinkerke, waar het blikje werd gevuld.

Bron: hln.be

 

Lees ook:‘Coca-Cola goed voor de tanden’
Lees ook:Coca Cola brengt Nederland in beweging
Lees ook:Fabrikant verwijdert schadelijke stof uit Cola
Lees ook:Twee mensen in ziekenhuis door vervuilde cocaïne
Lees ook:Duitsers vinden cocaïne in Red Bull-cola

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>