Altijd veilig bronwater, super goed dit!

image003Een fata morgana of realiteit? Dankzij de nieuwe Water Filter van Care Plus hoeven reizigers niet langer dorst te hebben. Wie vanaf nu zijn bidon vult met water uit de Nijl of een slok neemt van de Niagarawaterval, kan door middel van deze duurzame filter veilig en schoon water tot zich nemen. Hierdoor ben je niet alleen een bijzondere ervaring rijker, het scheelt ook heel wat sjouwwerk. Plastic waterflessen kunnen rustig thuis blijven, alleen deze praktische en ultralichte waterfilter van65 gramkrijgt een plekje in de backpack. De waterfilter is vanaf nu verkrijgbaar en werd eerder dit jaar al bekroond met de ISPO Award 2014/2015 in het Outdoor segment, categorie Trekking Equipment.

Veilig bronwater
De geavanceerde waterfilter, ontwikkeld door Sawyer Products Inc in Florida (USA), zorgt ervoor dat schadelijke bacteriën, troebele deeltjes en micro-organismen verwijderd worden. Op deze manier drink je veilig en schoon water. De filter is klein van formaat en is op verschillende manieren te gebruiken. Zo kun je de filter monteren op een knijpzak, een plastic waterfles, een camelbag en op de kraan van de caravan. En, niet minder belangrijk, rechtstreeks te gebruiken in meren, rivieren of beekjes door middel van een bijgeleverd rietje. De handformaat reinigingsfilter filtert 1,7 liter per minuut met een levensduur van 375.000 liter water. De filter kan gemakkelijk worden gereinigd, waardoor deze nog langer mee gaat.

De Care Plus Water Filter inactiveert protozoën en bacteriën. Twijfel je toch nog over de betrouwbaarheid van het drinkwater, gebruik dan naast de waterfilter deCare Plus Hadex. Deze schakelt de eventueel in het gefilterde water aanwezige virussen uit.

Prijs en verkrijgbaarheid
De Care Plus Water Filter is uitgerust met een 0,1 micro holle vezel membraan filter, een 500 ml knijpzak, een schoonmaakspuit, een filterdopje, een rietje en instructies. De waterfilter is verkrijgbaar bij de betere outdoor winkels en webshops. De consumentenadviesprijs is € 39,95.

Lees ook:Sint Janskruidpil nu officieel antidepressivum
Lees ook:Smeer jij plastic op je lijf?
Lees ook:Nederlanders ‘kampioen flesjes hervullen’
Lees ook:Heb jij de ultieme watersportfles al?
Lees ook:Probioticadrankjes zijn nog altijd veilig te drinken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>