Welke medicijnen gebruik jij?

log

 

Apothekers willen beter inzicht krijgen in de kennis die vrouwen hebben over medicijngebruik, de werking tussen verschillende medicijnen en de bijwerkingen. Daarom houdt de brancheorganisatie voor apothekers, de KNMP, een peiling naar het gebruik van medicijnen en de bekendheid hiermee. Daarnaast willen de apothekers meer bewustzijn creëren bij vrouwen over het gebruik van medicijnen naast elkaar en wat de apotheker kan doen als zorgverlener.

Via deze link kunnen vrouwen een vragenlijst invullen en ontvangen ze vervolgens meer informatie over onder andere de werking van medicijnen en veilig medicijngebruik. Op deze manier hopen de apothekers vrouwen het bewustzijn te vergroten over veilig medicijngebruik. Dit is nodig want jaarlijks zijn er onnodige ziekenhuisopnames en bezoeken aan artsen door verkeerd gebruik van medicijnen.

Vrouwen kunnen de peiling invullen tot en met 21 november 2014.

Lees ook:Medicijngebruik patiënt komt vaak niet ter sprake
Lees ook:Apotheker valt door de mand
Lees ook:Hoe tevreden ben jij over de apotheek?
Lees ook:Onderzoek naar impact borstkanker
Lees ook:Ramadan en je medicijnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>