De E-sigaret: de eerste stap in stoppen met roken

14841

Dat roken ongezond is, is algemeen bekend. Iedereen weet wel dat het beter is om sigaretten helemaal niet meer aan te raken, maar het kan erg lastig zijn om echt te stoppen met roken. Ieder jaar weer proberen duizenden mensen hun sigaretten voorgoed links te laten liggen en ieder jaar weer faalt meer dan de helft in deze poging. Ben jij een roker, maar wil je hier echt mee stoppen? Lees dan in dit artikel hoe de e-sigaret jou kan helpen om te stoppen met roken.

De elektronische sigaret: een korte introductie

De elektronische sigaret is een sigaret die net iets anders werkt dan een standaard sigaret. Er zit wel nicotine in de sigaret en je rookt de sigaret op dezelfde manier als een standaard peuk, maar toch zit de elektronische sigaret anders in elkaar. Het belangrijkste verschil tussen de elektronische sigaret en de gewone sigaret, is dat er geen teer in de elektronische sigaret zit. Dit betekent dat je jouw gewenste hoeveelheid nicotine binnenkrijgt door de sigaret te roken, zonder dat je longen beschadigen met iedere hijs die je neemt.

Het voordeel van de elektronische sigaret bij het stoppen met roken

Je wilt waarschijnlijk stoppen met roken omdat een standaard sigaret schadelijk is voor de gezondheid, daarnaast kost het veel geld. Stap je over op de elektronische sigaret om te stoppen met roken, dan hoef je je hier geen zorgen meer om te maken. Deze sigaret is namelijk niet schadelijk, maar zorgt er wel voor dat je nicotine binnen krijgt. Hierdoor kun je jouw verslaving blijven volhouden, zonder dat je schade aanbrengt aan je lichaam. Veilig, minder ongezond en bovendien geheel zonder stank, waardoor je de sigaret ook gemakkelijk binnen kunt roken.

Een elektronische sigaret kopen

Je kunt elektronische sigaretten in de winkel of via het internet kopen. Je bestelt alle onderdelen van de speciale sigaret, je bestelt tabak (in een smaak naar wens) en je kunt de sigaret meteen roken. Bestel je standaard tabak, dan smaakt de sigaret hetzelfde als de sigaretten die je altijd gerookt hebt.

Geen reacties // Reageer