Rubriek: Algemeen

Algemene berichten over gezondheid die niet direct in een andere categorie onder te brengen zijn

Bibian Mentel start wandelmarathon voor KWF

Paralympisch snowboardkampioen Bibian Mentel start een wandelmarathon van 42 kilometer voor de tv-show Marathon tegen kanker van KWF Kankerbestrijding. Afgelopen maand is ze voor de achtste keer schoon verklaard van kanker. Ondanks haar prothese, wandelt ze uit dankbaarheid op woensdag 17 mei mee in de stoet van Amsterdam naar Alkmaar. Daarmee wil ze zo veel

Lees verder...

Aanstaande vrijdag blijft Nederland massaal in bed liggen

Woensdag 26 april. Nederlanders die op Koningsdag iets te diep in het glaasje hebben gekeken kunnen de dag erna met een gerust hart in bed blijven liggen. Matt Sleeps lanceert namelijk een Smoesjes Generator die het mogelijk maakt om met één muisklik een kant-en-klaar smoesje te versturen naar je baas.

Lees verder...

Colloidaal zilver

Wat is colloïdaal zilver? Colloïdaal zilver is eigenlijk een vloeibare materie die bestaat uit microscopisch kleine zilverdeeltjes. Deze worden in puur water onder spanning gehouden door een kleine lading die op elk partikeltje inwerkt. De perfecte grootte van deze zilverdeeltjes in het colloïde is 0.005 tot 0.015 microns diameter. De deeltjes zijn elektrisch geladen zodat

Lees verder...

Meer wintersporters op hun muil

Heerlijk de wintersport, maar niet geheel ongevaarlijk! Meer wintersporters hebben dit seizoen contact gezocht met de alarmcentrale Eurocross Assistance. Tussen december 2016 en half april 2017 hebben ruim 1400 wintersporters zich gemeld voor hulp.

Lees verder...

Ga gerust naar een beautysalon

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…. welke schoonheidssalon is het schoonst van ons land? Goed nieuws, want de meeste schoonheidssalons hebben hun zaken op orde.

Lees verder...

Doe je mee? Er wordt wereldwijd minder gerookt, wow!!

Awesome nieuws dit, echt het beste nieuws wat we in jaren hebben mogen brengen…. Het aantal mensen dat rookt daalt wereldwijd verhoudingsgewijs, maar in 2015 waren het er nog altijd 933 miljoen. Tabaksverslaving was dat jaar verantwoordelijk voor 6,4 miljoen sterfgevallen. Nog altijd miljoenen teveel….

Lees verder...

Voor mensen met een zorgvraag is een hond van onschatbare waarde

Mensen houden van honden – zo´n twintig procent van de huishoudens in Nederland heeft er een. Vooral voor mensen met een zorgvraag blijkt een hond steeds meer van onschatbare waarde. In het nieuwe boek Een hond helpt iedereen vertelt Sandra Dekker wat een hond allemaal kan betekenen om de zelfstandigheid te vergroten van iemand met

Lees verder...

Niet meer roken in rij attractiepark

Rokers opgelet:  in veel pretparken en dierentuinen mag vanaf aanstaande zaterdag niet meer worden gerookt in de rij voor attracties. Dat geldt zowel in de openlucht als in overdekte wachtrijen.

Lees verder...

Adem jezelf gelukkig én stressvrij…

Hoe voel je je? Goed? Ben je happy? Heb je een drukke baan? Een chaotisch leven, kan je het allemaal handelen? Onze adem is de graadmeter van onze gemoedstoestand. Een adem kan stokken en versnellen.

Lees verder...