Rubriek: Algemeen

Algemene berichten over gezondheid die niet direct in een andere categorie onder te brengen zijn

Niet meer roken in rij attractiepark

Rokers opgelet:  in veel pretparken en dierentuinen mag vanaf aanstaande zaterdag niet meer worden gerookt in de rij voor attracties. Dat geldt zowel in de openlucht als in overdekte wachtrijen.

Lees verder...

Adem jezelf gelukkig én stressvrij…

Hoe voel je je? Goed? Ben je happy? Heb je een drukke baan? Een chaotisch leven, kan je het allemaal handelen? Onze adem is de graadmeter van onze gemoedstoestand. Een adem kan stokken en versnellen.

Lees verder...

Heftig: gele koorts terug in Nederland

Shocking: bij een patiënt in Nederland is voor het eerst in dertig jaar gele koorts vastgesteld. Dat heeft  het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) vrijdag bekend gemaakt.

Lees verder...

Drakenbloed in plaats van antibiotica

Interessant dit!! Wist je dat het bloed van de komodovaraan 48 stoffen bevatt die infecties kunnen bestrijden? Awesome toch! Het werd al langer aangenomen dat de grootste hagedis

Lees verder...

Altijd maar moe, moe, moe?

Door een combinatie van een drukke baan en social leven, ervaren steeds meer mensen een gevoel van vermoeidheid. Beter slapen en eten helpt, maar is niet altijd mogelijk.

Lees verder...

Winterdipje? Vitamine D kan helpen

Vitamines zijn er niet voor niets! Slik jij supplementen? Op de Nationale Gezondheidsbeurs heeft voormalig topatleet Gregory Sedoc onlangs onthuld dat vitamine D het Supplement van het Jaar is geworden.

Lees verder...

Abu Dhabi mekka voor verpleegkundigen

Ben je verpleegster, hou je van zon en heb je graag een goed salaris? Dan moet je naar Abu Dhabi gaan! Ziekenhuizen in de Verenigde Arabische Emiraten zijn met spoed op zoek naar medisch personeel uit Nederland.

Lees verder...