Slechte & ongezonde vibrators

Ik wist het niet, maar vibrators schijnen als je ze te lang hebt ongezond te kunnen worden. Om slechte en ongezonde vibrators tegen te gaan, heeft Mail & Female een ‘Ruil je vibrator in’ actie in het leven geroepen.

Vijf jaar geleden zijn ze met deze actie begonnen.  Intussen is er heel veel veranderd. De lelijke, onbevredigende en ongezonde jelly vibrators zijn grotendeels (let op! ze worden nog steeds aangeboden) verdwenen. Van de verkochte vibrators en andere seksspeeltjes is nu 90% oplaadbaar via het lichtnet. Dus geen batterijen meer = minder belasting voor het milieu.

Wie voor 14 februari haar of zijn speeltje bij Mail & Female inlevert, krijgt 25% korting op een nieuw speledingetje. ‘Wat een gezonde actie!’ :)

 

Lees ook:Hoe goed kan jij aftrekken? Ga op cursus!
Lees ook:Tanden pubers steeds slechter
Lees ook:Ongezonde snack heeft grote aantrekkingskracht
Lees ook:Scholieren willen best gezond snacken
Lees ook:Peuter doodgebloed na inslikken batterij

1 Reacties // Reageer

One thought on “Slechte & ongezonde vibrators

  1. De Paarse Keizerin

    Er zijn inderdaad nog steeds vibrators op de markt die zijn gemaakt van giftige weekmakers. Vaak zijn deze vibrators transparant en hebben ze felle kleuren. Verder geldt: hoe poreuzer het materiaal, hoe ongezonder het is. Poreus materiaal is slecht te reinigen en zo’n vibrator kan op den duur irritaties en infecties veroorzaken. Dan zijn er vibrators die alleen oppervlakkig trillen (daar heb je niks aan), een ineffectief ontwerp hebben of een hoop herrie maken. Op de website van de Paarse Keizerin vind je een hoop informatie voor het kiezen van een veilige, gezonde en fijne vibrator.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>