Prinses Ariane blijft week in ziekenhuis

Ga ik een weekje met vakantie, belandt ons jongste prinsesje Ariane in het ziekenhuis! Gelukkig gaat het alweer beter met haar en mag ze komende week weer naar huis.

Prinses Ariane werd woensdag in het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) opgenomen. Bij het meisje is zowel een virale als een bacteriële infectie aan de luchtwegen is vastgesteld, zo liet de RVD vrijdag weten. Ze moet daarom voorlopig nog met antibiotica worden behandeld. Maar gelukkig meldde de Rijksvoorlichtingsdienst ook dat het 'erg goed' gaat met prinses Ariane.

De koninklijke familie heeft voor opname in Leiden gekozen, omdat het ziekenhuis, anders dan het Bronovo, een intensive care voor pasgeborenen heeft. ''Mocht een opname op de intensive care nodig zijn, dan wordt het prinsesje een extra rit bespaard,'' aldus een woordvoerder van de RVD.

Bron: parool.nl 

Lees ook:Prinses Ariane weer thuis
Lees ook:Klebsiella-bacterie in St. Jansdal ziekenhuis
Lees ook:Prinses Máxima gaat bevallen!
Lees ook:Wie krijgt het laatste IC-bed bij een massale griepuitbraak?
Lees ook:Spoeddebat in Tweede Kamer over sluiting ic

1 Reacties // Reageer

One thought on “Prinses Ariane blijft week in ziekenhuis

  1. ina

    ah. wat zielig. i love hun alle drie!!!cute!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>